Jaký je váš názor na používání RS? Je to dobrá volba, při rozhodování jak udělat web?
Fórum › PHP
Redakční systémy
potrebujes pisat clanky? alebo len pra info o tebe. inak podla mna je velmi dobry phpRS (ako uz viackrat spomenute) pouzivam ho na 2 projektoch, kde to bola najlepsia volba. Drupal som neskusal, ale pocul som o nom same chvaly. rozhodnutie je len na tebe...
Me ta PHPrs opravdu vadi jedna vec - to ze vsechny weby na nem postavene vypadaji uplne stejne. Mozna je to i castecne vina designeru, ale pravdou je, ze moznosti nejakych zasadnich zmen layoutu jsou bez zasahu do samotneho kodu RS temer nemozne. PHPrs osobne nepovazuju za vhodny pro komercni/firemni prezentace.
mno vacsina rs ma podbu podobnu. vsade su bloky nalavo, napravo, clanky v strede, hore logo, dole popripade peta.
To minarth: Spíš než něco konkrétního bych doporučil si vybrat na http://opensourcecms.com/ , přičemž jsou tam i dema, která jistojistě vybírání usnadní. Mně osobně se nejvíc asi zalíbíly tyto Drupal, Joomla, Xoops, Xaraya(seřazeno dle oblíbenosti). Kód phpRS je lehce pochopitelný, ale né každý má nervy si ho qůli každý kravině upravovat. rs2 je sice použitelný, ale kód je celkem solidní bastl.
Osobně si myslím, že pokud člověk chce dělat web, tak je velmi dobré po nějakém RS sáhnout. Protože dělání vlastního RS je docela zdržující. Pokud je to záměrem, tak je to něco jiného. Osobně také používám phpRS. Jedině, když požaduji něco docela jiného, než phpRS nabízí, tak si to udělám (jakože si to dělám).
Ono se prave PHPrs hodi jen na clankove weby/blogy. A s takovymi weby jsem zatim nemel tu cest :ms_0562:
CommanderZ píše:#
# Ono se prave PHPrs hodi jen na clankove weby/blogy. A s takovymi weby jsem zatim nemel tu cest :ms_0562:
A s kým si tedy měl tu čest? Neboj se a pochlub se. :) Tuším e-shop(to tu myslím i padlo), galerie.
Co se tye opravdu komercniho webdesignu, tak to mam za sebou pouze dve zakazky. Obe se nakonec dodelavaly v silenem spechu, takze jsou dost odflakle a navic ani nejsou pod mou jmenovkou (obe byly pro dalsi firmu). Opravdu SVUJ a poradny kseft delam ted, s tim se pochlubim :) Navic pracuju na jedne nekomercni webaplikaci
minarth píše:#
# Když se kouknu na programujte.com tak mě ani ve snu nenapadne ze je pod phpRS
...a už dlouho nebude :-)
radypala píše:#
# inak podla mna je velmi dobry phpRS (ako uz viackrat spomenute) pouzivam ho na 2 projektoch, kde to bola najlepsia volba. Drupal som neskusal, ale pocul som o nom same chvaly. rozhodnutie je len na tebe...
Můžeš mi, prosím, říct, čistě ze zvědavosti, konkrétnější důvody pro použití phpRS (s ohledem na to, kde není lepší volba)? Díky.
To Zdeny: Konkretnejsie dovody nemam, ale bol to prvy RS o ktorom som sa dozvedel. je nasadeny na http://darkriders.tym.sk a http://elan.tym.sk . mal som ho niekedy aj na svojej stranke ked som ho len tak skusal. Lahko ho pochopi aj menej schopny uzivatel(napriklad nasa ucitelka) apod.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Souborové systémy — založil Matěj Andrle
Operační systémy - tutoriál... — založil Anonymní uživatel
XML/XSL(T) vs template systemy — založil lubo
Redakční systém — založil mates
Redakční sytém — založil Michalek