* Ja mel za to, ze chce vedet, proc je to tak pomale. Tak v prvni rade je treba se zbavit vsech chyb. K tomu je treba zacit s plnym E_ALL. Jestli si to pozdeji prepne zpet, je uz na nem.
* Pak treba spoustu serveru ma nastavene, ze kdyz je v kodu echo, tak posli hned tu cast uzivateli. Takze treba vypis 100 radku tabulky se vlece treba 5s. Takze, bud to preest do promenne a vypsat az po zpracovani php kodu, coz je ta nejlepsi varianta. A nebo pridat ob_start.
* Kdyz udelas konstantu, konstanta je globalni pro cele php, ze? Mam zkusenost s parsovanim 10MB xml prevod so sql prikazu, ze nalinkovani globalnich promennych do parseru ho vyrazne, pri te velikosti vstupu, brzdi. Tudiz predpokladam, ze jakakoliv globalni promenna ci konstanta bude mit podobny problem. A protoze to pouziva u sql, muze a nemusi vypinat pripojeni pro sql prikazy. V pripade, ze to delat bude, tak opakovane bude pracovat s konstantou a brzdit si to. Ale v jeho pripade je to v celku bezvyznamne. V mem pripade se jednalo treba o 5s. Import mi ted misto 106s trva asi 35s.