Warning: Error while sending SET_OPTION packet. PID=20858 in /var/www/clients/client2/web120/web/scripts/priprava.php on line 9 Nelze vykonat definiční dotaz: MySQL server has gone away
kde na řádkce 9 je toto:
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8")
or die("Nelze vykonat definiční dotaz: " . mysql_error());
Prosím poraďte co s tím a jak tuto situaci řešit. Děkuji
PDO jsem nezkusil, musel bych přepsat celý skript, což těď není pro mě důležité, nejprve potřebuji aby se rozběhl skript a pak budu řešit přepsání skriptu
#9Aricak
Přechod na PDO je jen přepsání těch několika řádek, které s databází pracují. To je práce na pár minut. Bohužel se tímto zastaralým ovladačem už dávno nezabývám. PDO má lepší hlášení chyb.
Navíc jsi ani neuvedl skript, který ti tu chybu vyhazuje. To je jak věštit z lógru, protože chyba může být zavlečena z předchozích řádek.
Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:9be:4...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Takže důvod proč docházelo time out je prostý. Ve skriptu jsem se nejprve připojil do MYSQL DB a pak do MSSQL db, ze které byl prováděn SELECT jako první, dat bylo hodně, a když konečně vše načetl a měl zapisovat do MYSQL db tak již vypršel čas spojení.Jednoduchá úprava a řešení, připojil jsem do MYSQL db až po načtení dat z MSSQL db.