Dobrý den,
registrovaný - čerstvě nainstalovaný produkt byl připraven k použití. Pro jednou jsem si řekl, že si udělám život ještě lehčí a stáhl jsem i jazykovou podporu - SP1. Jenže po zvolení Češtiny a restartu VS již nejde spustit - dokonce nefunguje ani ta jejich volba "Ladit" - poněvadž nemám žádný funkční debugger... (Ten co mi to navrhuje stejně nesežere.) Lze to zprovoznit, postačí odinstalovat SP1 - anebo co mohu udělat? (Nechce se mi stahovat 60 MB jen tak.)
Děkuji.
Fórum › .NET
Visual Studio Professional spadne po startu
#1 Matěj Andrle
Covece to je popis problemu, ze kteryho musi byt kazdymu uplne jasny, o co jde....ja si bohuzel nechal vesteckou kouli v praci, tak ti ted nemuzu uplne poradit. Mozna kdybys napsal, co se deje pri padu (nejaka hlaska, chybovy kod, ...) a jak presne k nemu dojde (hned po spusteni VS, po pokusu o nejakou akci v nem....)......
#2 Tom
Ihned po spuštění to začne neodpovídat - hodí to okno s hlášením chyb a nabídkou "Ladit" - kliknu na "Ladit", vyberu debugger a to po chvíli napíše, že debugger se nedá použít... Co více mám asi tak popsat? (eventvwr nic nemá - protože to má VS ohandlované tím laděním)
Po odinstalaci vše jede jak má. SP1 má opravné update, jenže to mi nejde. Takže updatuji toto téma - problém mám nyní s nainstalováním opravného patchu:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=225649
SP1 mám, mám dost místa na PC atd. - proč mi to tedy nejede...
#4 Matěj Andrle
hmm, tak pokud nechces kontaktovat support MS (nevim jestli mas k licenci i nejaky support), tak me napada zkusit to dumpnout a podivat se na stack treba ve windbg....treba to poukaze na nejakou problemovou knihovnu. TAkhle podle popisu asi tezko radit po foru....
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Visual Studio 2008 Professional — založil Webmaster
Visual studio 2008 Professional — založil STN
MS Visual Studio 2008 Professional — založil DVLP.NET
Visual Studio 2008 Professional Edition — založil ospaly.stanislav
Visual Studio statické linkování Visual C++ Redistributable dllček — založil Doomista
Moderátoři diskuze