Dobrý den,
registrovaný - čerstvě nainstalovaný produkt byl připraven k použití. Pro jednou jsem si řekl, že si udělám život ještě lehčí a stáhl jsem i jazykovou podporu - SP1. Jenže po zvolení Češtiny a restartu VS již nejde spustit - dokonce nefunguje ani ta jejich volba "Ladit" - poněvadž nemám žádný funkční debugger... (Ten co mi to navrhuje stejně nesežere.) Lze to zprovoznit, postačí odinstalovat SP1 - anebo co mohu udělat? (Nechce se mi stahovat 60 MB jen tak.)
Děkuji.
Fórum › .NET
Visual Studio Professional spadne po startu
#1 Matěj Andrle
Covece to je popis problemu, ze kteryho musi byt kazdymu uplne jasny, o co jde....ja si bohuzel nechal vesteckou kouli v praci, tak ti ted nemuzu uplne poradit. Mozna kdybys napsal, co se deje pri padu (nejaka hlaska, chybovy kod, ...) a jak presne k nemu dojde (hned po spusteni VS, po pokusu o nejakou akci v nem....)......
#2 Tom
Ihned po spuštění to začne neodpovídat - hodí to okno s hlášením chyb a nabídkou "Ladit" - kliknu na "Ladit", vyberu debugger a to po chvíli napíše, že debugger se nedá použít... Co více mám asi tak popsat? (eventvwr nic nemá - protože to má VS ohandlované tím laděním)
Po odinstalaci vše jede jak má. SP1 má opravné update, jenže to mi nejde. Takže updatuji toto téma - problém mám nyní s nainstalováním opravného patchu:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=225649
SP1 mám, mám dost místa na PC atd. - proč mi to tedy nejede...
#4 Matěj Andrle
hmm, tak pokud nechces kontaktovat support MS (nevim jestli mas k licenci i nejaky support), tak me napada zkusit to dumpnout a podivat se na stack treba ve windbg....treba to poukaze na nejakou problemovou knihovnu. TAkhle podle popisu asi tezko radit po foru....
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa

Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Visual Studio 2008 Professional — založil Webmaster
Visual studio 2008 Professional — založil STN
MS Visual Studio 2008 Professional — založil DVLP.NET
Visual Studio 2008 Professional Edition — založil ospaly.stanislav
Visual Studio statické linkování Visual C++ Redistributable dllček — založil Doomista
Moderátoři diskuze
TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Grafoman

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.157.–