Mám SQL server, kde mám mnoho sloupců a cca 2 000 řádků. Já chci vytvořit kont. tab., protože se s tím dobře pracuje, kde budu mít pouze sloupce tři a to Jmeno, Typformuláře, Operatin ( v jakémkoliv časovém rozmezí od do). Výsledkem bude to, že uvidím kolik formulářů, kdo, jaký typ formulářů, v jakém časovém rozmezí zpracoval. To vše se mi povedlo pomocí ms query a parametrů, sice jsem vytvořil ne kontingenční tabulku, ale obyčejnou tabulku v excelu, ale dejme tomu. Problém je ten, že se mi nic nevypisuje při zadání data do excelu. V Mssql mám datum ve formátu 2014-10-10 a mám pocit, že excel s tím neumí pracovat. Prosím někoho o možné řešení. marek
Fórum › MS SQL
MSSQL konverze datumu do excelu
Přes ms query zadám sql dotaz s parametrama datum a přejdu zpátky do excelu. Do excelu do tabulky se vypíšou jména, typform atd a já do dvou buněk ( na každou mám parametr jeden začátek a jeden konec období) zadám rozmezí datumu v jakém chci, aby se mi ty informace zobrazily.
Kdyz kliknes na sipku v zahlavi sloupce tyou datum, muzes vybrat z ruznych moznosti filtrovani:
#4 P
Udělal jsem jak jsi řekl, ale výsledkem je prázdná tabulka viz příloha
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů
Podobná vlákna
Synchronizacia mssql 2008 a mssql 2005 databazy — založil Mato151
Konverze string na char* — založil Petr
Konverze iteratoru na pointer — založil Martin
Konverze znakové sady — založil Luboš
Konverze do průhledného png — založil Petroff
Moderátoři diskuze