Dneska sem konečně stáhnul IE 7. Málem mě odradila ta zdlouhavá kontrola ověření legálních Windows, ale vytrval sem.
První co mě zarazilo je, že zdrojáky to votvírá zas v notepadu, takže žádný highlight syntaxe jako v FF....Jinak doporučuju nezapínat technologii ClearType, má to vyhlazovat písmo, ale všechny stránky to promění k nekoukatelnosti.
Co si o novém IE myslíte vy?
P.S. Firefox rulezzz
Fórum › Offtopic
IE 7
Já si o něm myslím svoje (ale to vám neřeknu). Pokud jde o to otevírání v externím editoru, tak to mě taky zarazilo - mohli by s tím něco udělat a přidat i zvýrazňování syntaxe (který na kvalitní úrovni zatím nenabízí ani FF, ani Opera). U ClearType jde o zvyk a správný nastavení - chvíli jsem si musel zvykat, ale teď ho mám v celým systému a nemůžu bez toho bejt.
ps: stále neumí pracovat s MIME typem application/xhtml+xml
DeaLer píše:#
# mohli by s tím něco udělat a přidat i zvýrazňování syntaxe (který na kvalitní úrovni zatím nenabízí ani FF, ani Opera)
K čemu? Stejně každý webdesigner používá na editaci stránek svůj oblíbený editor, a běžný uživatel nahlédnutí do zdrojáku nepotřebuje.
Já se na výsledný zdroják dívám velice často a určitě nejsem sám, takže je to určitě dobrá věc - nejde tedy o editaci, ale kontrolu.
Nové IE mě všechno, jen ne potěšilo:) Načítá se mi mnohem pomaleji než IE6 (klidně to může být zaneseností systému, co já vím...) a nic moc nového v něm není. A ty standarty... Já mám IE7 už od třetí betaverze a ač se to může zdát divné, beta3 mi vyhovovala více než gold verze:D No prostě Opera 4ever;)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Spravne chovani min width u ie7 — založil Fugess
Menu s position: absolute - není v IE6 — založil Petr
Zobrazovanie zoznamu v IE 6 a IE7 — založil radypala
Lze nějak přepnout IE6 (standard <> quirks ) ? — založil Petroff
Problémi so zobrazením v IE8 — založil Sibyx