Zdravim vsetkych!
Da sa nejak posielat subory cez internet bez toho, aby ten druhy musel davat hocijake potvrdenie alebo schvalenie ? A keby sa to este dalo spravit tak, ze po odoslani sa subor ihned spusti......
Viem, chcel by som vela, ale aj tak. :-D
Fórum › Příkazový řádek
Posielanie suboru cez net
Chceš někomu hacknout kompa? Nevím co na to zkušení hackeři, ale podle mě to přes příkazovej řádek nepude.
Shai ti urcite poradi :D
udělej přes batch autorun a to by snad mělo fungovat. jak udělat autorun je někde na www.soom.cz
to_jsem_ja píše:#
# udělej přes batch autorun a to by snad mělo fungovat. jak udělat autorun je někde na www.soom.cz
jak souvisi autorun s posilanim souboru pres net?
Tocimanko píše:#
# Zdravim vsetkych!#
#Da sa nejak posielat subory cez internet bez toho, aby ten druhy musel davat hocijake potvrdenie alebo schvalenie ? A keby sa to este dalo spravit tak, ze po odoslani sa subor ihned spusti......#
##
#Viem, chcel by som vela, ale aj tak. :-D
Nooo to promin ale fakt dost blba otazka... samozrejme - vsechno jde... Nooooo jenom vedet jak??? Tedy jinak: staci najit nejakou diru a vedet, jak ji vyuzit. Ale musi to byt nejaka hoooooooooodne strasne moc velka dira (ono tedy velikost te diry udavaji tve znalosti, jak ji vyuzit). Proste uz podle te otazky pochybuju, ze ses na urovni neco takoveho zvladnout (ostatne ja take ne :-) Myslim, ze daleko jednodussi je premluvit obet, aby soubor prijmula (a nasledne spustila)
Phoenix píše:#
# Chceš někomu hacknout kompa? Nevím co na to zkušení hackeři, ale podle mě to přes příkazovej řádek nepude.
tak s tim v zasade nesouhlasim :-)
ShaiMagal píše:#
##to_jsem_ja píše:#
# udělej přes batch autorun a to by snad mělo fungovat. jak udělat autorun je někde na www.soom.cz
##
#jak souvisi autorun s posilanim souboru pres net?
ne s posíláním, ale se spouštěním. a když máš něco co se spustí "samo" tak to stačí jen poslat. samozřejmě to je docela na hovno ale...
##ShaiMagal píše:#
##
#jak souvisi autorun s posilanim souboru pres net?
#ne s posíláním, ale se spouštěním. a když máš něco co se spustí "samo" tak to stačí jen poslat. samozřejmě to je docela na hovno ale...
No pokud se nemylim, tak autorun beha jen z CDcek... Ale je pravda, ze autorun povazuju za silenou bezpecnostni chybu, se kterou nikdo nehodla nic delat :-)
To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...
# To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...
nooo posilat se samozrejme da.. horsi je to se spoustenim :-)
Zelenáč píše:#
# To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...
#nooo posilat se samozrejme da.. horsi je to se spoustenim :-)
[autorun]
OPEN=xxx.exe
tim se to spusti,,
##Zelenáč píše:#
##
#[autorun]#
#OPEN=xxx.exe#
##
##
#tim se to spusti,,
Chjo...
Ty teda navrhujes:
1) posles obeti iso
2) vypalis ho na jeji CD bez jejiho vedomi (co kdyz nema vypalovacku/nema v ni prazdne CD)
3) vysunes a zasunes obeti mechaniku
Nebo snad chces obeti nainstalovat nejakou "virtualni mehaniku" a obraz spustit??? K tomu zase ale neni nutny autorun...
:-) No ja teda nevim, ale zda se mi jednodussi rovnou spustit ten program...
##
#[autorun]#
#OPEN=xxx.exe#
##
##
#tim se to spusti,,
#Chjo... #
##
#Ty teda navrhujes:#
#1) posles obeti iso#
#2) vypalis ho na jeji CD bez jejiho vedomi (co kdyz nema vypalovacku/nema v ni prazdne CD)#
#3) vysunes a zasunes obeti mechaniku#
##
#Nebo snad chces obeti nainstalovat nejakou "virtualni mehaniku" a obraz spustit??? K tomu zase ale neni nutny autorun... #
##
#:-) No ja teda nevim, ale zda se mi jednodussi rovnou spustit ten program...
omfg, ja nic takovyho nerekl, ale tak kdyz uz tak vytvorit iso a poslat po netu a rict at si to napali na alkohol a spusti :-P a zamaskovat to nakou hrou treba :-P
##
#[autorun]#
#OPEN=xxx.exe#
##
##
#tim se to spusti,,
#Chjo... #
##
#1) posles obeti iso#
#2) vypalis ho na jeji CD bez jejiho vedomi (co kdyz nema vypalovacku/nema v ni prazdne CD)#
##
#Nebo snad chces obeti nainstalovat nejakou "virtualni mehaniku" a obraz spustit??? K tomu zase ale neni nutny autorun... #
##
##
#omfg, ja nic takovyho nerekl, ale tak kdyz uz tak vytvorit iso a poslat po netu a rict at si to napali na alkohol a spusti :-P a zamaskovat to nakou hrou treba :-P
co takhle mu poslat rovnou ten program a rict, at to spusti :-P
##
#[autorun]#
#OPEN=xxx.exe#
##
##
#tim se to spusti,,
#Chjo... #
##
#1) posles obeti iso#
##
##
##
#omfg, ja nic takovyho nerekl, ale tak kdyz uz tak vytvorit iso a poslat po netu a rict at si to napali na alkohol a spusti :-P a zamaskovat to nakou hrou treba :-P
#co takhle mu poslat rovnou ten program a rict, at to spusti :-P
taky moznost, ale mi to radsi potrebujeme zamaskovat, treba chybovou hlaskou :)
neco na styl "File is corrupt" "Unknown Error" "Error, Application will shutdown" atd
Zelenáč píše:co takhle mu poslat rovnou ten program a rict, at to spusti :-P
Jj :D
Bože, vy tu řešíte kraviny :D
BTW: Autorun se dá zakázat ;) A s tím spuštěním ohodně zákeřnější způsob je pokud to zabalíš do raru nebo zipu jako "self extract" tím že uživatel rozbalí soubor si už spustí daný trojan. Rozhodně jednodušší než nějak složité přemlouvání a maskování ;) Jen doufám že toto nikdo nezneužije :S
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.
LOOOOOL! Po dlhsom case, co som sa opet pozrel na toto vlakno, nasiel som tu pekne vela zaujimavych prispevkov :)) Ale vzdy to vsetko ide najlahsie vtedy, ked uzivatel na druhej strane je uplna lama, ktora s PC len nedavno zacala robit ;) Ale poslielat exe-cko.. Hmm. Neni to moc dobry napad. To by mi prestala aj tato lama verit. Lepsie poslat nieco seriozne, co potichu spravi to svoje ale bude sa tvarit nevinne. :-))) Prikazovy riadok toho vie vela, ale ako vidim, posielanie suboru je uz inekafe :((
Tax píše:#
##Zelenáč píše:co takhle mu poslat rovnou ten program a rict, at to spusti :-P
##
#Jj :D#
#Bože, vy tu řešíte kraviny :D#
#BTW: Autorun se dá zakázat ;) A s tím spuštěním ohodně zákeřnější způsob je pokud to zabalíš do raru nebo zipu jako "self extract" tím že uživatel rozbalí soubor si už spustí daný trojan. Rozhodně jednodušší než nějak složité přemlouvání a maskování ;) Jen doufám že toto nikdo nezneužije :S
Aj to je riesenie. Niekedy velmi dobre riesenie :)) A dany subor sa moze hodit aj na daky web a dotycnej osobe povedat, nech si to stiahne (a zamlcat, ze autorom som ja :) Ak bude mat niekto aj ine navrhy, sem s nimi :-)))
A este celkom dobra vec, ako klasicke cmd prikazy hodit do exe-cka sa da spravit napr. v C++ .... Davam zdrojak.
//---------------------
#include "stdafx.h"
#include <stdlib.h>
#include <iostream>
//---------------------
using namespace std;
using namespace System;
int main()
{
system("SEM VPISAT CMD PRIKAZY");
system("pause"); //pause je nieco podobne ako console.readline() napr. vo VB (nie je to nevyhnutne)
};
Potom uz len skompilovat a.... ;)
To Tocimanko:
Tak zaprve, to so si sem zkopiroval (opravdu pochybuju, ze by si to dokazal napsat sam..) neni C++, ale C..
O headeru "stdafx" jsem v zivote neslysel a opravdu netusim, proc tam je includnuty i stdlib.
Radky "using namespace.. " jsou tam uplne zbytecne.
Nechapu, proc tam mas system("pause").
Chybi ti tam "return" (jelikoz main musi vracet int).
Za funkci se strednik nepise.
A nakonec, kdyz opominu, ze je to uplne cele NA HOVNO, proc to proboha cpes do tehle "diskuze"?
Ne opravdu, zda se mi, ze tohle forum posledni dobou jaksi ztraci uroven (pokud nekdy nejakou melo).. Viri to tu vselijakymi radoby "hackery", dotazu "jak se mam nekomu nabodnout kompa" nebo "jak se nekomu dostunu do emailu". To jsou dotazy hodne bortaka a ne inteligentnich lidi! Za chvili to tu dospeje na uroven Zdrojovych kodu pred nastupem survika..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Posielanie suboru cez net — založil Tocimanko
Posielanie cez UDP protokol — založil Tayson
Posielanie SQL prikazov cez POST — založil dalaman
VB.NET - posielanie SMS-iek - HOW??? — založil Tocimanko
Otvorenie súboru cez GUI — založil michal