Mám tiskárnu EPSON Stylus 200 tiskárna mi tiskla dokud jsem nevyměnil barvu když teď dám příkaz k tisku tak se nic neděje a potom se mi objeví chyba "Tisk tohoto dokumentu se nezdařil" skoušel jsem jí už dost dlouho domlouvat a taky jsem jí přeinstaloval. A pořád nic tak mi poraďte :-\
Fórum › Hardware
Tiskárna
To Jacob: To je tak, když někdo nakupuje u pokoutních prodejců. :) Nezřídka se stavá, že šmejdské cartridge ucpou trysky. I když to může být i mechanické poškození...
To Maverick:Vyměnil né doplnil jo je to original naplň no chyba ... na tiskárně mi svítí "Ink Out" svítilo to i předtím a tiskárna fungovala tak jsem si toho nějak nevšímal. No a s tou kalibrací zarovnáním barev si nejsem jistej jak tuhkle akci províst tak mi tady můžeš někdo napsat stručnej návod jak nato ale já už skoušel všechno .......
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Mám tiskárnu canon 2900, a když chci tisknout pořád mi hlásí, že je zaseknutý papír, přitom tam žádný není a ani nebyl. Restarotvala jsem pc, vypla tiskárnu, vytáhla vnitřek. Ale potíže stále přetvávají. Poradíte prosím Vás někdo?
Děkuji
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
TISKÁRNA A BARVY — založil kronos
Fatal error tiskarna — založil Jan Malý
Fax jako tiskárna — založil Václav Valíček.
Moderátoři diskuze