Čaute,
Doteraz som programoval weby vždy len v PHP (nerobil som nič rozsiahle, asi len dva weby, ale nič ťažké ...). Pred nedávnom som sa dozvedel o výbornom PHP frameworku Laravel, s ktorým som sa začal učiť (pozrel som vcelku dosť videí, pričom som aj robil, čo tam hovorili). Lenže potom mi viacerí ľudia povedali, že PHP ako programovací jazyk na weby už upadá, nahradzuje ho Python, Java, atď. Čo si o tom myslíte ? Ešte stále väčšina webov beží hlavne na PHP. Má zmysel pokračovať s PHP a Laravelom, alebo mám čo najrýchlejšie prebehnúť na Python s Djangom ? Nechcem odísť od niečoho, s čím som strávil tak veľa času (hlavne učením sa, takže by to vyšlo nazmar), ale zasa v každom prípade si chcem vybrať tú najlepšiu možnosť, pretože teraz sa asi budem webom venovať dlhšie.
Ďakujem za vaše názory, píšte každý, čo si myslíte, aj keby už pred vami písalo 20 ľudí, aby som mal viac názorov, z ktorých si zostavím ten svoj. Naozaj sa chcem dobre rozhodnúť (lebo ten Laravel je fakt super, neveril som, že sa dá kódenie webu až tak uľahčiť až dokým som to nevyskúšal ... nechcem od toho odísť len preto, že nejaký jednotlivec si niečo myslí ... )