#2 ondrej39
Dik za snahu,
chi se zeptat zda jsem postupoval spravne az sem se dostal k chybe
nainstaloval jsem Eclipse, do nej jsem nainstaloval android developer tool (ADT) ,
i Android SDK Manager , Taky jsem nainstaloval Android Studio.
Spustil Eclipse, naimportoval projekt, az do teto chvile to probehlo bez problemu.
tady je navod podle ktereho jsem postupval
in Eclipse select "Window" > "Android SDK Manager". Scroll to the bottom of the package list and select "Extras" > "Google Play services". The Google Play services SDK is downloaded to your computer and installed in your Android SDK environment at /extras/google/google_play_services/;
import "google-play-services_lib" project into your workspace in eclipse: Click "File" -> "Import", select "Android" -> "Existing Android Code into Workspace" (make sure that you have selected the option copy the files into workspace);
Připojen obrázek.
vsecho bez problemu, ale posled, a tady uz nevim.
download IMC-mobile zip file and import it to your workspace (also make sure the option to copy files into workspace is clicked). Then link IMC project to the google-play-services_lib by "Project">"Properties">"Android">"Library">"ADD">Browse to and select /extras/google/google_play_services/libproject/google-play-services_lib.
prikladam obrazek v jakem to mam stavu, budu vdecny za pomoc
dik
po
#2 ondrej39
Dik,