Zdravim, nasiel som zopar chyb v ulohach, ked dam odevzdat ukol a normalne to vypisem a odoslem a potom si pozriem Moje ukoly tak medzi nimi nemam ten ktory som prave odoslal. Ale ked dam vypis ukolu tak tam sa ho da najst. Ale odoslal som kvoli tomu 3 ulohy v pascale, tak sorry :D .
A este jedna chyba, ze ked som odoslal ukol (moj mal 50 riadkov) tak mi ulozilo len 49 riadkov, tim padom zmizlo z kodu end. a nepojde to skompilovat.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Ukoly-bugy
v nové verzi opraveno.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Co znamena v nove verzi? myslis v tejto farebnej, co predtim nebola, alebo si to az teraz opravil? lebo mne to robilo teraz
za par dnu bude kompletne novy redakcni system, ktery curo sam dela... takze par dnu...
hrach píše:#
# za par dnu bude kompletne novy redakcni system, ktery curo sam dela... takze par dnu...
ok a mam este jeden navrh pre ukoly, mohol by si Curo spravit, to ze sa bude dat ukol editovat, ze sa bude dat po vlozeni zmenit aspon cislo lekcie a ze si budem moct ukoly aj mazat, to keby sa niekto preklepol a poslal by ich viackrat, popr. by ich zle ocisloval, co sa stalo mne napriklad.
nemozem zmenit svoj profil! niekto jednoducho sa na mna registroval a ked napise fora tak mu ukazuje moj nick(sice menej prispevkov) ... pls. opravte to.
halo, moze to niekto opravit????
sorry, ale cele to je trochu jak derave
To ps2console: to ano v posledne dobe vo fore strasi. asi tak ze sa robi nova verzia a na tu staru sa kasle. (nehacte kamene mam krehku lebku)
To olgo: Proč by se měla ta stará obnovovat, když za pár půjde na zkládku? To je jak kdybys chtěl v roce 98, těsně před vydání win 98, dokupovat drahé vylepšení 95, aby ti tam nešly červy
To survik1: rozhodne som to nemislel ako kritiku (mozno trochu). len je to dost badatelne ze kompetentny maju na programe nieco ine. samozrejme mi (a mislim ze ani nikomu inemu) nerobi problem to akceptovat.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze