Prosím, jakým způsobem v Photoshopu 7 upravit níže uvedený obrázek?
Když provedu jeho editaci popř. jen jeho otevření a následné standardní uložení na webu se chová jinak než před uložením.
V jakém režimu je ho nutné uložit? Děkuji za radu
Prosím, jakým způsobem v Photoshopu 7 upravit níže uvedený obrázek?
Když provedu jeho editaci popř. jen jeho otevření a následné standardní uložení na webu se chová jinak než před uložením.
V jakém režimu je ho nutné uložit? Děkuji za radu
#2 smiesek
v prvním případě stav :hover je tak jak ma být, pod ním je příklad po pouhém otevřením a novém uložení obrázku (bez nějaké editace).
7 no jo no, zatím mě pro základní úpravy stačil
dík za případnou radu co s tím
#3 Josef55
asi bude záležet do jakého formátu to znovu ukládáte? Zkuste se třeba ještě přesvědčit jak je nastylován hover v CSS zdali s tím to nebude mít nějaké propojení/souvislost.
Ono já nějak ani nyní stále netuším o co se pokoušíte, vidím pouze nějaký rozdíl v obrázkách, že nejsou stejné, ale to je asi tak vše
#4 smiesek
O co se pokouším?
Mám stažený originál obrázek tlačítek viz. v prvním příspěvku. V tomto případě se tlačítko v případě stavu :hover na webu zobrazí správně dle css žlutě.
Jestliže daný obrázek v Photoshopu7 otevřu a hned jen uložím (zatím bez jakékoliv editace), tlačítko se již nezobrazí žlutě (je tam jen žlutý pruh v pravé části tlačítka).
Tzn. že daným uložení došlo k nějaké změně obrázku, která toto způsobuje.
Grafickým formátům nerozumím, proto se tu snažím dozvědět proč a jak?
Resp. stačí když někdo u daného obrázku např. změní u tlačítka zelenou na modrou a bude to fungovat, budu danou editaci provádět dle doporučeného postupu nebo doporučeným editorem.
Děkuji osvětlení mě této problematiky
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku