Zdravím vás,
Mé jméno je Dominik 'jAkErCZ' Korčák a jsem spolumajitelem projektu Inspire-Gaming.cz ( Web je momentálně nedostupný z důvodu připravování nového systému ). Jsme multi-herní portál které se momentálně aktivně zabývá vývojem 2 sub-projektů a to UNHOLY a OPTIMUS, a také na jednom Minecraft projektu o kterém zatím nechceme dávat žádné informace z důvodu ukradnutí nápadu. Zároveň vyvíjíme spousty zajímavých utilit pro náš projekt a tím i zkvalitnění našich služeb. To by bylo tak zhruba o našem projektu pro případné informace mě kontaktujte PM.
Vývojář webové aplikace
Co požadujeme pro tento post:
- Znalost HTML,CSS,JS.
- Znalost objektového PHP a MYSQL aneb MVC strukturu.
- Aktivní přístup a chuť se podílet na něčem co má budoucnost a hlavně mít čas aspoň pár hodin denně.
- Nápady na zlepšení a nekonfliktní přístup ( Jsme tým který je jako rodina proto se tak k sobě i chováme ).
Co nabízíme:
- Podílet se na vývoji redakčního systému.
- Možnost získat výhody na našich sub-projektech.
- Možnost využívat osobní room na našem TS3 serveru.
Mnozí z vás si řeknou zda-li za to budou finance, ale abych to stručně shrnul v týmu máme opravdu vynikající developery kteří do dělají protože je to baví a chtějí to dělat pro vás hráče. Já osobně projektu věnuji několik hodin denně a dělám to rád a nikdy jsem za to nic nechtěl, neříkám že pokud do budoucna se uchytíme tak dobře že z případných podpor od hráčů získáme tolik financí aby jsme si tím pokryli naše servery tak zbude něco i pro ty nejpilnější z nás. Ale spíše chceme to co získáme využít na zkvalitnění serverů. Takže byl bych rád aby jste se vyvarovali trapných komentářů!!
Předem děkuji za pozornost a případně se budeme těšit na vaši spolupráci.
S pozdravem Vedení INSPIRE-GAMING