Zdravím, potřeboval bych nějakého znalce PHP na opravení kódu jednoho volně stažitelného systému. Bohužel vlastník se na to před rokem vykašlal a co se týče aktualizací, tak už se nevydávají a je tam ještě pár chyb co by chtělo opravit.
Myslím si, že to nebude nic extra složitého, ale já s PHP zase takový kamarád nejsem. Jako odměnu bych mohl nabídnout i trochu těch real money, ale nejsem bohatý, takže jestli chcete za hodinu práce 500 tak mi ani nepište na to já nemám.
Pište sem a nebo do PM. Jedná se asi o 3-4 oprav v kódu.
Fórum › Inzerce
Někoho kdo ovládá PHP
Jj, takhle odhadem se da rici, ze uprava muze zabrat 2-14 dni po 8h.
Tudle jsem resil jakysi cizi CMS a ukazalo se, ze to umi jen to, co je videt na webu. Pridat tam dalsi kolonky, bylo nutne rucne. Pak tam chtel path-navigaci. System ale zadne zanorovani nemel. Musel jsem proste zkontrolovat 3 sloupce jestli neco obsahuji nebo ne. Nebo chtel dat nahoru na stranky logo na konkretni stranky. To tam taky nemel program udelane. V podstate jsem dodelal asi pulku programu. A vyznat se v cizim dile neni jen tak. Nekteri si myslim, ze je to ohromna sranda, ze kdyz autor pouzil free cms, sem tam neco pomenil behem tydne, ze doplneni toho, co to neumi je desna sranda a brnkacka na 1-2 dny :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Projetk - potrebuju nekoho kdo umi php,mysql html — založil jadus.
Hledám někoho kdo si chce vydělat. — založil Václav
Hledám někoho, kdo vytěží web — založil Jiří Glončák
Hledám někoho, kdo by mi vymodeloval policejní auto. — založil Václav
Hledám člověka co ovládá PHP a MYSQL do free týmu — založil Antorr
Moderátoři diskuze