Nebylo by dobry dat moznost volne editace clanku? treba ze by existoval original a uzivately zeditovanej(zmrvenej)?
Fórum › Návrhy na vylepšení
Wikiprogramujte
Bojím se, že to by nedopadlo dobře.. Přeci jen Wiki už je něco jiného..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Al: no, ne zrovna kazdy ih cita a malo kto sa vyjadruje k rok staremu clanku takze napad by to bol urcite dobri. nemislim si ale ze by to mohlo na programujte.com fungovat
To olgo: nemohlo. V žádném případě - wiki se pro podobné weby nehodí.
To olgo: to s těžko popisuje. Programujte a jemu podobné prostě nemůže být volně editovatelnej server - nevim, zkus si to nějak přebrat.
To DeaLer: no neviem ci som spravne pochopil teoriu behu programujte ale suhlasim (ze prave koli osobytemu (sorry ale nikde inde som sa s niecim takym nestretol) systemu vyuky na programujte) ze je to blbost.
wiki se pro podobné weby nehodí.
podla toho co mislis tym podobne. vzhladom k tomu, ze pod docela hodne clankami o it je v diskusii aspom jeden nespokojenec, bolo by vhodne dat mu prilezitost, namiesto zbytocneho dotahovania sa z autorom, neco napisat. sorry ale naozaj si neviem vysvetlit preco.
Takze NEKDO napise ze je autor vul a v komenatrich nam napisou, ze si sem kazdy muze napsat co chce a mame zkazeny jak clanek, tak dalsi zbytecne komentare..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
článků máme fakt hodně (to si všichni uvědomujeme) a kdyby každej podle nálady mohl měnit článek s kterym se autor potil kdoví jak dlouho a stál si za tim co napsal a každej by článek přepsal podle toho co si myslí on sám. podle mně by akorát vznikl zmatek, ještě větší nespokojenost čtenářů, více konfliktů v komentářích a nejen tam a i kdyby všechny články který čtenáři změnili musel admin nebo kdokoli jinej k tomuhle určenej zkontrolovat a navíc ještě korektoři opravit bylo by to neůnosný. takže sám za sebe řikam WIKI NE.
mno mohlo by to fugovat na principe ze nieco niekto zmeni ALE musi to potvrdit autor clanku. alebo nieco take.
To radypala:to je to o čem mluvim, někdo by to musel potvrdit,kdyby to potvrdil musel by to zase opravovat korektor a kdyby nepovolil, vznikali by zase protesty že tu vládne cenzura
Já osobně s WIKI fakt nesouhlasím, protože by někdo třeba tam psal kraviny! A když chce něco udělat, tak ať se stane redaktorem! Protože a by někdo upravoval či kazil práci autora, to prostě NE, já jsem 100% za ne!
radypala píše:
mno mohlo by to fugovat na principe ze nieco niekto zmeni ALE musi to potvrdit autor clanku. alebo nieco take.
Podle mě by to nešlo protože redaktoři a korektoři by určitě byli zaplněni, a souhlasím s Tokanem že:
To radypala:to je to o čem mluvim, někdo by to musel potvrdit,kdyby to potvrdil musel by to zase opravovat korektor a kdyby nepovolil, vznikali by zase protesty že tu vládne cenzura
wiki je skvělá myšlenka, není pravda, že na wiki jsou kraviny, wikipedia je jedním z nejúžasnějších projektů na webů. Nicméně si myslím, že tento portál, a jeho osazenstvo ještě k tomu nedorostlo. Nemyslím wiki jako korektura článků ale jako paralelní, víceméně nezávislá struktura.
tak vytvoriť inú časť kde bude čisto len WIKI... taká nejaká časť programujte.com....
Že budú články napísane redaktormi a članky z verejnosti, čiže WIKI :)
Inak keby to bolo nerozdelene, by tu mohlo vzniknuť niečo také, ako je "vandalizmus"!
když někdo nesouhlasí s tim co někdo napsal, může se stát redaktorem a napsat to co si myslí on. každej může říct že je něco napsáno špatně, ale málo kdo to napíše líp.cracker19 píše:#
# tak vytvoriť inú časť kde bude čisto len WIKI... taká nejaká časť programujte.com....#
#Že budú články napísane redaktormi a članky z verejnosti, čiže WIKI :)#
#Inak keby to bolo nerozdelene, by tu mohlo vzniknuť niečo také, ako je "vandalizmus"!
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze