Poté co jsem zkompiloval knihovnu OpenCV se mi nedaří spustit program. Zkompiluje se vpořádku, tzn, že ovladače, includované soubory apod. Byly nalezeno, ale když spustím jakýkoliv testovací program který je u OpenCV tak to hlásí tuto chybu. Cestu k ovladačům jsem několikrát kontroloval, i jsem přikopíroval exe soubor přímo do adresáře se ovladačema a stále to píše stejnou chybu. Čím to může být? Všechny dllka se mi povedlo zkompilovat, pro Debug i Release. Jediné co jsem musel upravit byla cesta k adresáři kde se nachází include soubory a dll/lib knihovny od TBB. Když jsem to ale zkompiloval to by na to snad nemělo mít vliv, navíc jsem to TBB ještě nezačal používat takže si myslím že to tím není. Verze OpenCV je pořád stejná, už jsem ji kompiloval dvakrát bez větších problémů.
Fórum › C / C++
Vstupní bod procedury se nepodařilo nalézt
Vstupní bod procedury se nepodařilo nalézt
Tahle hláška se obvykle zobrazuje, když se pokoušíš načíst s DLL funkci, která v ní není. (chyba v názvu, parametrech, typu..)
Pokud jde o chybu cesty, tak vypisuje něco jako: "Knihovnu nejaka.dll se nepodařilo najít"
Něco jsem našel na netu, přímo k OpenCV takže myslím že bychto mohl vyřešit. Vsadil bych na to, že ty ovladače nebyly zkompilovány na XP a to je ten problém. Takže jsem si tu knihovnu zkompiloval a zkusím překompilovat OpenCV s novýma ovladačema (TBB).
Jak to správně vyřešit, když vím že funkce ve Windows XP neexistuje?
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms683477%28v=vs.85%29.aspx
Nejspíš by to chtělo test přes direktivu ať to mohu zkompilovat buď s touto funkcí nebo s jinou dle verze Windows.
Mělo by to jít. https://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa383745%28v=vs.85%29.aspx#setting_winver_or__win32_winnt
Tohle používá OpenCV, tak proč by to nemohlo fungovat pro TBB?
#if (_WIN32_WINNT >= 0x0600)
::InitializeCriticalSectionEx(&cs, 1000, 0);
#else
::InitializeCriticalSection(&cs);
#endif
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa383745%28v=vs.85%29.aspx
#12 oxidián
programatori hraji textove hry... Jmenuje se to development :D
Ja osobne na zabavu jako filmy, muzika pouzivam windows (s SMPlayerem, VLC coz jsou prehravace zalozene na linuxovych kodecich) a Linux mi bezi ve virtualu v bezesvem rezimu. Idealni kombinace na praci. Driv jsem pouzival presmerovani Xserveru na Xming, ale woknouze mrsily nektery znaky (obzvlaste, kdyz jsem nestihal pustit pravy alt pred mezerou, tak to tam prdlo nedelitelnou mezeru a s ni to pak nejde zkompilovat, ani neni videt).
A mingw je pouzitelny dobre i na win, ale prikazovka je naprosto nesrovnatelne pouzitelnejsi v linuxu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
SFML - Vstupní bod procedury _ZN2sf3errEv se nepodařilo... — založil MatyMal
Vertrigo_227 #1045 Nepodařilo se přihlášení k MySQL serveru — založil ProsteNick
Matice - sedlový bod — založil Robin93
Delphi - Sedlový bod matice — založil Pavel
Polygon - nechci počáteční bod [0;0] — založil petula
Moderátoři diskuze