Ahoj programátoři. :) Mám takový problém: Chtěl jsem se naučit s knihovnou SFML, vše šlo perfektně. Udělal jsem (doufám) vše co píšou na TOMTO webu, ale když to chci spustit, napíše mi to: "Vstupní bod procedury _ZN2sf3errEv se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně sfml-system-2.dll nalézt." Nevíte co s tím? Přikládám kód a obrázek chyby. Díky. :)
Nejsem Windowsář, ale tohle by vypadalo, že používáte jiný (jinou verzi) překladač, než se kterým byla sestavena knihovna. Každý překladač si dekoruje C++ symboly jinak a linker je pak nemůže najít. Udělal jste opravdu všechno, co je v odstavci Installing SFML?
V jakém adresáři ta dll je? Nejvíce chyb s dll alespoň u mne vzniká tím, že nejsou ve správném adresáři. Stačí ji nakopírovat do adresáře, kde je exe. Dále pozor na verze dll. Starší verze nemusí obsahovat některé funkce které má novější.
u MS VS jsem někde na netu zaregistroval postupy, jak staticky přilinkovat dll a jak ji připojit dynamicky. Zkus hledat na msdn. Pokud jsi knihovnu nepřilinkoval staticky, program by měl obsahovat kód, který dll načte do paměti. Chybová hláška, kterou jsi předložil, vypadá spíš na vyjímku za běhu programu. Zkusil bych udělat samostatný build, pak dát breakpoint hned na první řádek a krokovat. MS VS ti napíše, zda překlad proběhl bez chyb, debugger pak napíše runtimové chyby např. neošetřený vyjímka.
1. "balíček" musí být zkompilovaný stejnou verzí MS VS
2. důležité je dodržet konfiguraci lib pro debug a release
3. od verze 2.2 při statickém linkování musíš linkovat všechny závislosti....