Zdravím všechny linuxáky :) mám problém, Kubuntu normálně nainstaluji a po restartu se začnou zavádět , načítají se aktivují všechny démony ale po načtení se obrazovka načítání jakoby resetuje a zůstane jen nápi KUBUNTU a modrý načítací proužek ,poté systém zatuhne (ale např. klávesnice reaguje!) . To a samé se stane pokud dám spuštění z DVD . :(( Mám verzi 6.0.6.1 , PC : AMD64 Athlon 3800+ , 1GB RAM a AMD X1900XT 256MB grafiku . Pls poraďte, a drobnost mimo něco obdobného mi dělá i Mandriva 07rc2 , ta ale aspoň zapne konzolové prostředí a před načtením zařve něco s grafikou a dá mi vybrat z cca 5 typů jakýchsi adres (HW) .
Fórum › OS - GNU / Linux
Spuštění KUBUNTU
tak se mi povedlo rozjet live cd distribuce kororaa ale musím požít příkaz při bootovaní "-nofb" , když takto pusím mandrivu vše najede do konzole zaloguji se a při pokusu o spuštění KDE mi to hodí " X Server Fatal ERROR"
sonyc píše:#
# Zdravím všechny linuxáky :) mám problém, Kubuntu normálně nainstaluji a po restartu se začnou zavádět , načítají se aktivují všechny démony ale po načtení se obrazovka načítání jakoby resetuje a zůstane jen nápi KUBUNTU a modrý načítací proužek ,poté systém zatuhne (ale např. klávesnice reaguje!) . To a samé se stane pokud dám spuštění z DVD . :(( Mám verzi 6.0.6.1 , PC : AMD64 Athlon 3800+ , 1GB RAM a AMD X1900XT 256MB grafiku . Pls poraďte, a drobnost mimo něco obdobného mi dělá i Mandriva 07rc2 , ta ale aspoň zapne konzolové prostředí a před načtením zařve něco s grafikou a dá mi vybrat z cca 5 typů jakýchsi adres (HW) .
Ja som mal rovnaky pocit na zaciatku. Tiez som si myslel, ze sa mi kubuntu zaseklo pri nacitavani, ale potom som si nechal vypisovat vsetky prikazy a zistil som, ze v tom mieste kde to "zatuhlo" len konfigurovalo wifi, resp sietove zariadenia a potom po minute, dvoch to islo veselo dalej :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kubuntu — založil 5555
Suse vs Kubuntu — založil Miro1701
Kubuntu 8.04 - rozdělení disku — založil xp
Kubuntu+xgl+beryl — založil myky
VMware workstation 6 + Kubuntu 8.04 — založil gandalf