Zdravim vsetkych, uz nejaky cas pouzivam framework Yii2, ale chcel by som sa naucit nieco dalsie. Je nejaky sposob podla ktoreho si vybrat aky framework pridat do zbierky ? Po malom patrani na par forach a roznych ponukach prace ktore som nasiel na nete, ci uz domace, alebo zaranicne som usudil ze sa rozhodnem medzi laravelom a symfony.
Vedeli by ste mi poradit ktorym zacat ? Su tieto dva spravnou volbou ? Za akukolvek pomoc/radu budem vdacny :)
Fórum › PHP
Ktory php framework sa naucit ako dalsi ?
#1 nord
Co třeba PDO nebo DomDocument? Sice to nejsou frameworky, ale jsou velmi užitečné. Pro pokročilejší ještě XsltProcessor, který se dá využít jako rychlý framework pro formátované vstupy a výstupy.
#1 nord
Laravel je z časti postavený práve na Symfony. Takže Symfony je určite lepšie voľba. Sám sním dlhodobo pracujem a nemôžem si vynachváliť. Dajú sa na ňom postaviť aj väčšie projekty (návštevnosť 10 000+ ľudí denne). Má skvelú a rýchlo reagujúcu tech podporu. Zatiaľ každú chybu, ktorú sme v priebehu vývoja na Symfony nahlásili (väčšinou sa ale jednalo o špeci veci, ako problémy so zahrievaním cache na read only serveroch) autori vyriešili do týždňa. Zároveň má perfektnú dokumentáciu, prípadne StackOverflow komunitu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jaky dalsi framework / engine se naucit k c# — založil qwertys
Nette ako najlepší PHP framework? Alebo čisté PHP? — založil stif
Ako sa naučiť algoritmycky rozmíšlať — založil Patrik
Java - GUI (ako sa naucit) — založil puko123
Ako usporiadať text ktorý chcem tlačiť. — založil Filip