Dobrý potrebujem poradiť ohľadom diplomovky lebo neviem ani ako začať. V prvom rade poviem, že som úplne hrozný v programovaní mal som nato od začiatku štúdia 4 predmety C a C++ a v 1 sme mali matlab. Najťažšie čo som robil boli nejaké ukážkové aplikácie vo Visual Basicu napr. BMI index a potom jedno trocha logické ale len textová forma sčítanie, odčítanie, násobenie a delenie komplexných exponenciálnom tvare a goniometrickom a vzájomné prevody medzitým. Akurát ja som to robil dokopy nejakých 18 hodín kým mi to šlo a mal som spolužiakov čo to zmákli za dve a ty najlepší aj menej teda len chcem poukázať aký som asi programátor.
Teda k diplomovke mám pomocou neurónovej siete navrhnúť systém pre detekciu vybraných audio udalostí napr. smiech, plač, potlesk. Systém mám testovať z research.google.com/audioset/. Realizovať to môžem v pythone alebo matlabe. Matlab časť fóra tu nieje tak som napísal sem a matlab mi príde ľahší lebo je to jedne program a dokonca ma aj jednoduché rozhranie pre neurónovu sieť.
Doplním, že aj keď neviem programovať vybral som si programovanie s donútenia ono totiž absolútna väčšina diplomoviek na našej katedre je o programovaní. Ešte dodám, že predmety ktoré nato boli zamerané cez štúdium boli absolútne povrchné a väčšinou skúška pozostávala len s teórie o programovaní.