Chci udělat skript, který by odeslal informace na můj e-mail. I když se to zdá dost jednoduchý, tak jsem narazil na jeden problém.
<html>
<head>
<title>Odesílám zprávu!</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<body>
<?php
$soucet2 = $_POST['soucet'];
if ($soucet2 <> 8)
exit ("<h3 align=\"center\">Je nutné napsat kontrolní součet! Toto opatření bylo učiněno kvůli spamerům. Omlouvám se za komplikace.</h3> <a href=\"index.php\">Pokračujte zde</a>");
if (!($_POST['text'] && $_POST['email'] && $_POST['jmeno']))
exit ("<h3 align=\"center\">Je nutné vyplnit všechny položky! (tj. Jméno, E-mail, Text)</h3><a href=\"index.php\">Pokračujte ZDE</a>");
$zprava = "Od: " . $_POST['jmeno'] . "E-mail: " . $_POST['email'] . "Zpráva: " . $_POST['text'] . " "; // ZDE!!!!
$email = 'mujmail@mail.cz.cz';
$vysledek = mail($email, 'Mail z www.ajpuz.wz.cz', $zprava);
if ($vysledek)
echo '<center>Mail úspěšně odeslán<br><a href="index.php">Pokračujte ZDE</a><center>';
else
echo '<center>Mail nebyl odeslán, nastala chyba!<br><a href="index.php">Pokračujte ZDE</a><center>';
?>
</body>
</html>
U řádky označené ZDE spojuji řetězce, ale problém je, že tyto spojené informace se mi nikdy funkcí mail neodešlou. Ať dělám, co dělám vždy mi přijde pouze prázdná zpráva s předmětem, ale tělo zprávy je prázdné. Přitom nechám-li proměnnou $zprava vypsat příkazem echo tak se bez problémů správně vypíše. Prostě to už je nad moje chápání. Prosím Vás napište mi co s tím nebo nějakou fungující alternativu, protože jinak fakt ten počítač nakazim virem :-D (protože fyzickýmu násilí neholduju). Děkuju.