Ahoj,
Spýtam sa na rovinu...vedel by mi niekto pomôcť s JS scriptom? Vôbec tomu nerozumiem (A html tiež nie, ale to som nejak za pomoci webu zvládol aspoň ako tak...:-) ) a preto sa obraciam na Vás. Potrebujem na stránke umiestniť tabuľku, ktorá sa chová ako kalkulačka meny. Poznáte to...ak zmeníte napr USD na EUR a chcete hneď zmeniť EUR na USD, tak samozrejme prerobíte...Potrebujem zobraziť minimálny "opačný" kurz, aby sa strata rovnala min. 0....
Vyzerá zatiaľ takto:
<html>
<table border="1" cellpadding="5" cellspacing="5" width="100%">
<tbody><tr>
<th>Amount to convert</th>
<th>Conversion Rate</th>
<th>The Result</th>
</tr>
<tr>
<td><input type="text" id="a1"></td><td><input type="text" id="a2"></td><td><input id="a3"></td></tr></tbody>
<tbody><tr>
<th>Immediate change back/estimated result from</th>
<th>Immediate change back / estimated result to</th>
<th>Positive change from</th>
</tr>
<tr>
<td width="30%">Insert</td><td>Insert</td><td>Insert</td>
</tr>
</tbody></table>
<html>
Potreboval by som, aby vložená hodnota Amount to convert bola násobená vloženou hodnotu Conversion Rate. Výsledok sa má zobraziť samozrejme pod The Result. Čiže vstup o dvoch hodnotách a výstup o ich násobení.
Immediate change back from: má zobraziť pod nadpisom (zatiaľ "Insert") hodnotu opačného kurzu vo výške 92% a teda x= 1:conversion rate x 0.92
Immediate change back to: má zobraziť pod nadpisom (zatiaľ "Insert") hodnotu 95% a teda x= 1:conversion rate x 0.95
Positive change from: má zobraziť pod nadpisom (zatiaľ "Insert") hodnotu opačného kurzu 100%. x= 1:conversion rate
kľudne akcia môže by pod novovytvoreným tlačidlom umiestneným pod tabuľkou.
Vopred ďakujem za prípadnú ochotu a pomoc!