Nazdar, kúpili sme do firmy tablet Wacom Graphire 4 XL, ale máme s ním problém. Keď nakreslím rýchlym ťahom oblúk, vykreslí ho to hranatý. Pomalé ťahy sú v poriadku. Ako keby nestíhal. Skúšali sme Photoshop, Malovanie vo Windows... Skúsili sme novšie ovládače, prehrabali sme rôzne nastavenia, ale nič nepomáha. Skúšali sme na 2 počítačoch. Pritom starý tablet - Genius, bol síce strašne shitný, ale s týmto problém nemal. Je to normálne alebo máme reklamovať? Prosím, ak máte niekto doma tento alebo podobný tablet, skúste v napr. Malovaní urobiť rýchlym ťahom oblúk a napíšte, či ho to vykreslilo dobre.
Fórum › Hardware
Problém s tabletom Wacom Graphire 4
To Wo1f: Mne neco podobnyho delal tablet od Trustu, ale mne pri rychlim tahu kdys sem delal kruznici nebo neco podobnyho vynechaval, nebo vubec nepsal (neni to stejny ale mozna ti to pomuze) tak sem skousel preinstalovat ovladace, hrabat se v nastaveni a porad nic. Potom sem udelal novi wokna a jede to v poho, ale to tobe asi nepomuze kdys si to skousel na 2Pc. Skus si sitm jeste pohrat skusit novejsi a starsi ovladace (nikdy novi delaj bordel a starsi jedou v cajku), a kdyby to neslo tak to reklamuj
Táák myslím, že som na to už prišiel. Jeden týpek z iného fora mi povedal, že je to nízkou vzorkovacou frekvenciou a vo pfotoshope to vyriešim tak, že zapnem položku smooth v nastavení brushov. Keď som to teraz doma testoval na myši, a vypol som ten smooth, robila myška presne to isté, čo ten tablet, takže to asi bude ono. Zajtra to skúsim s tým tabletom, ak by bol ešte problém, tak sa ozvem :) Každopádne dík za rady.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze