Zdravím, mám problém a už si s ním fakt nevím rady. Pro redakční nebo jakýkoliv textový systém používám FCKeditor, ten jeden naprosot bez problémů, ale mám problém u zobrazení obrázku. Ve FF se zobrazí naprosto bez problémů, ale u zp... IE prostě ne a ne, mohl by mi někdo poradit? pro názornou ukázku http://hardcoreshop.cz/bazar.php
Díky
Fórum › PHP
Zobrazení obrázku
A které obrázky se Ti nezobrazují?
Já jsem to teď zkoušel v IE 7, IE 5.5 a IE 5.01 (6 bohužel nemám) a zdálo se, že žádný obrázek nechybí.
Jen v IE 7 byl ten vrchní flash zarovnán napravo, místo na střed.
Nevím, nechci být za blbce, ale může to být chyba ve Tvém IE?! Mě se totiž už dvakrát stalo, že třeba ze čtyř obrázků na jedné stránce se mi jeden nezobrazil při vytváření stránek. Přitom ten jeden obrázek byl taky gif jako ty tři ostatní, měl nastavenou průhlednou barvu (stejnou) jako ty ostatní. V ostatních prohlížečích (Opera, Firefox) se zobrazoval normálně. Zkoušel jsem vymazat všelijaké cache, tempy atp., a nic nepomohlo. Nakonec jsem zkoušel stránku zobrazit u kámoše, který má úplně stejnou verzi IE jako já a tam to bylo úplně bez problémů. A asi po měsíci, když jsem na tu stránku šel po dlouhé době znovu, tak se ten obrázek normálně zobrazil.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zobrazení obrázku — založil Anonymní uživatel
Zobrazení obrázku na souřadnicích — založil MaxDJs
Zobrazení obrázku v PHP — založil michal.vacha
<select> a zobrazeni obrazku — založil Suchos
Zobrazení obrázků z databáze v DataGridu — založil mates