Prosim, jak vytvorim .dll knihovnu ve visual studiu .net 2005 v c#? mam uz napsany kod, ale nevim, jak ho zkompilovat do dll
Fórum › .NET
Jak vytvorit .dll
To jelleeeen: já se sice zajímám o parapsychologii, ale telepatii neovládám - nebylo by víc informací?
PS: je ten soubor s kódem součástí projektu, který má po kompilaci vytvořit dll assembly?
To DeaLer: Prostě mám projekt test1 a v něm mám otevřený soubor vv.cs. Kód mám už bez chyb napsaný a chtěl bych z něj vytvořit knihovnu, ze které bych pak mohl volat její funkce v jiném programu. Vím jen, jak ten kód zkompilovat do .exe programu.
PS: Kdyžtak, pokud máš knihu c# pro zelenáče, tak je to lekce 3.3. Zde to popisují jen, jak to vytvořit v příkazovém řádku a ne ve visual studiu a já se nechci s příkazovým řádkem ,,sr*t".
Zkus změnit typ projectu: Prject > Properties > Application > Output type: Class Library.
Souhlasím, pro začátek se podívej sem: http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2007010703.
To PaLaDiN: aby věděl, co za něj vývojové prostředí provádí při kompilaci, tak by musel nastudovat MSBuild a další věcičky
To jelleeeen: hele pokud si ještě nezjistil jak vytvoříš *.dll ve Visual Studiu a pak jak ji použít následně v programu napsaném v C# tak napiš na janiceki@inf.upol.cz jakmile budu mít čas tak ti napíši podrobný návod. Všichni co tady psali ty svoje pseudo návody jsou nesmysli a vlastně nic se nedovíš. janis Katedra informatiky Univerzita Palackého OL
To janis: promiň, ale diskuze neslouží k psaní podrobných návodů, ale k diskusi ke konkrétnímu problému ... tazatel se dále nevyjádřil a já tedy považuji problém za vyřešený.
To janis: já se rád zatěžuji vším, co je pod mou správou ...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak vytvořit prstenec? — založil Vladimír
Jak vytvořit v PHP? — založil Daniel Herrmann
Jak vytvořit databazi — založil da11niel
Jak vytvořit referral system? — založil Draven
Jak vytvořit funkci preg_append — založil fix