Zdravím,
na www.2sigut.sigut.net mám rozpracované stránky (o rozhozené češtině vím). V FF, Opeře, Konqueroru vše funguje jak má, jen v IE6 (jiné verze jsem nekoušel) se vůbec nezobrazí menu - v CSS ho mám pozicované pomocí position: absolute;
Co vím tak IE má problém s position: fixed, ale o absolute jsem neslyšel, možná dělám něco špatně, poradíte? Když dám místo absolute relative tak se menu zobrazí ale "uprostřed" a nedaří se mi ho posunout nahoru.
Díky moc.
Fórum › CSS
Menu s position: absolute - není v IE6
když tam dáš relative a umístíš to pomoci margin????
To menu se ti v IE 6 zobrazí, ale je skryté. Než začneš řešit menu, tak si napozicuj všechny tři bloky stránky, tak aby byly vidět ve všech prohlížečích. Doporučuju pro umístění menu a mainu použít u obou css atribut float: left
To Lukáš Chadraba: ano, to funguje, udělal jsem to, ale pak menu není nahoře jak má být... ale jde vidět všude. Pozměnil jsem to na oněch stránkách...
Pomocí margin-top: -xx ho posunovat můžu ale to mi nepřijde moc čisté, při různém písmu se mi to rozhodí. A float: top nebo tak něco mi nefunguje...
Díky moc za reakce
PPomocí margin-top: -xx ho posunovat můžu ale to mi nepřijde moc čisté,
proč? normálka :)
to float: top se ani nedivím že ti nejde, pač float nemá top, ale jen inherit, left, right a none
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Position: absolute — založil Onsi
Position: absolute; vzhladom k inemu divu — založil Onsi
Position: fixed IE6 - PROBLÉM Č.1 [IE EXPERTS ONLY] — založil Petroff
Menu position: fixed — založil zelenac1
Absolute IE — založil dalaman