reference na adrese www.bmdesign.ic.cz
Fórum › Inzerce
Webdesignér a PHP programátor hledá práci
Na prvni pohled je videt, ze pro to nemas cit a ani nad tim moc nepremyslis ;)
No, to ze se to menu prakticky neda cist neni otazka osobnich preferenci. A ta baba se k tomu pozadi taky zrovna nehodi ;)
PS: A precist by jsis to po sobe taky mohl. Jsem tam nasel brutalni hrubku jen co jsem se na to podival, dal jsem to ani necetl
PPS: Jses blazen, ze tam napises, ze jsi neeco delal 2 hodiny a chces za to 1600 ;)
Nechapu proc tam pises ze to trvalo dve hodiny apod.
To CommanderZ: opět s tebou musím souhlasit, ani při nejmenším to nevypadá profesionálně
BTW: reference (doporučení) nejsou to, že si uděláš design a pak tam hodíš obrázek
http://binarydimension.info/Binary%20Dimension
ked sa tu uz kritizuje tak mi pls, povedzte čo by sa na tomto dalo vylepšiť, lebo narozdiel od zakladateľa topicu viem že nerobím dokonalý design, tak preto sa pýtam
- aktívne na tom pracujem a postupne optimalizujem, validujem ... no len na design mi nieco povedzte ...
... samozrejme viem aj inu grafiku toto je pôvodne obchodný obsah ... čiže iab pre nejakú firmu, ktoá chce mat ...about us, home, contact takže ...
no len kritizujte ... nech sa zlepsim
http://jakub.lajmon.name
neviem..... proste sa mi nepaci 3D menu... inak v pohode
Web vyzera "celkom" profesionalne. Len by sa vam hodil webhosting a uz clovek porozmysla ci nahodou vy nie ste ti spravni.
A referencie nie su to, ze si tam hodite fotku co ponukate. Tak si to laskovo nastudujte a popripade vykonajte prislusne opatrenia k odstraneniu vzniknutej chyby. Zo seba robite "blbcov" a nie ze zakaznikov.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Programator PHP, HTML, MySQL hleda praci nebo brigadu — založil klinki
PHP programátor, WEBDESIGNER na ŽL — založil Dan
Hledá se PHP programátor/ka! — založil Eva Neva
Hledá se PHP programátor, 1 800 € — založil Curo
Hledá se PHP programátor v marketingové společnosti — založil propeople