vydrzite co i len jeden den bez PC? ja som sa na to dal :-D.http://www.shutdownday.org. Ked to tu uz bolo, tak sa ospravedlnujem, lebo zda sa mi ze som to tu uz asi videl.
Fórum › Offtopic
Vydrzite zajtra bez PC?
To radypala: jistě, že to vydržím, ale proč bych to dělal
No ja som mal comp týždeň v oprave a vo štvrtok mi to už dobre liezlo na mozog. :o)
Ale vydržal som.
jsem na tom podobně, vydržel bych to bez PC klidně, ale musel bych si najít něco na práci abych se zabavil. Jen přemýšlím co..
Stále přemýšlím... Pořád mě nic nenapadá... Zrovna zítra už něco mám sjednaného přes net...
Myslím si ale že týden bez PC by pro mě neměl být problém, opravdu... Už jsem to zažil, týden před uzavíráním známek jsem měl pos***** pár předmětů, tak jsem se do toho musel opřít a nelézt na PC a vyplatilo se, všechny předměty jsem si opravil...
Podle mě bez PC vydržíte, ale musíte si za něj najít náhradu - jinou zábavu.
= NO FUN
:D:D:D:D
Jeden den bych to možná vydržel, ale 2 dny? Ani náhodou.
Je pravda že u počítače trávím spoustu času ale rozhodně mi nedělá problém ho nechat celý den nebo itýden vypnutý a zároveň se neukousal nudou.
PS: Některé ty příspěvky jsou skoro na léčebnu :D
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.
klusi se aspoň přizná, je tu mnoho jedinců, kteří si to nechtějí připustit, že jsou závisláci. Říkají, že by vydrželi bez PC klidně týden atp. Ve skutečnosti to může být tak, že se každý den ve škole nebo kdekoliv jinde když jsou bez PC klepou.
Tím samozřejmě nemyslím jedince, kteří píšou do tohoto topicu.
;-)
Já se obávám, že už závislák jsem:( Pokud bych měl co dělat, vydržet týden bez PC by problém teoreticky být neměl (teď jsem vydržel bez PC třeba v Alpách:D), ale potom pročítat stovky nových příspěvků na mých oblíbených fórech, no, poslední zkušenost mi stačila:) Televize u mě není záchranou, tu stejně vůbec nesleduju. No, mohl bych si dělat poznámky k nějakým projektům. Jo, to nezní špatně:) A na léto plánuju brigádu (jestli seženu), takže k omezení dojde. A upřímně - jsem rád za chvíle, kdy u PC nejsem.
Zkráceně: Počítače jsou zákeřná choroba. Ne každý se však dokáže bránit:(
No že bych byl závislej to říct nemůžu ale u PC jsem dost často. Je to nedávno co jsem byl bez PC skoro půl roku a taky jsem to přežil. Když jsem bez PC můj prospěch se ve škole hnedka zlepší, takže mi to prospívá(i když to nerad přiznávám) ;). A že bych se bez něj nudil to ne. Každej přece musí mít spoustu jinejch koníčků než PC nebo ne ? Já dost často sportuju v poslední době na kolečkáčích, ale to už by jsme byli zase jinde... ;)
Ja sa nudím, aj keď na počítači som... :)
To Jakub: Tak to je pak těžký bejt na PC a nudit se tomu já říkám stráta času to už bych se radši učil ... ;). Já na PC jsem vždy dlouho ale nesetkal jsem se s tím že bych neměl co dělat buďto úkoly do školy občas ještě někdy kodim samozdřejmě že čtením článků a příspěvků na fóru strávím nejvíc času, ale taky už to dospělo tak daleko že se u PC i učim. Na školu se**u jak nejvíc to jde tak mi vždy někdo oscanuje učení a já se pak učim i na PC do sešitů koukám nerad. ;) Pozor vypadá to že jsem závislej ale já opravdu nejsem!! :D :D :D :D :D :D :D
To Jacob: pozor ... blázen je ten, kdo o sobě tvrdí, že není (u závisláků je to stejné)
takze 90% naroda sou blazni a v bohnisou dobre odrizle centrum vsech normalni lidi, jasně... a k tematu .. ja mam doma 3(Stahovac, tester a normalniho) kompy a vsechny pravidelne kazdy 2 dny restartuju :D jako sem vetsonu na vsech a malo lidi me odtrhne, ale o prazdninach sem bez nej klidne mesic :D ( holka dela divy)
To Halbax: jj ... přesně tak, nebo ty znáš někoho normálního?
olgo píše:#
# To sn3d: chcem ta vidiet ako ides na dovolenku bez lap-top-u :D
Heh neuveris ale latop si zo sebou na dovolenku nenosim. nosim si gitaru :D Vecsinou dovolenku travim v rodnom meste a to obehavam starych kamoshov.. ;)
To DeaLer: Nemůžu říct že jsem závislej ani nemůžu říct že nejsem závislej. Prtože jsem ještě bez PC nebyl dýl než dva dny ( v poslední době) tak až budu bez PC týden a bude mi hodně chybět můžu říct : Jsem závislák ... ;)
Kdyz nemam PC, tak to musim zapijet kavou a kdyz nemam kavu, tak musim byt u PC.. Den, dva to urcite vydrzim, ale za tyden bych uz asi byl dost dehydrovanej, nemyslite?? :-)
Tak se mi rozbil PC mám něco s deskou a ani to nevypada že buádu mít v nejbližší době novou bez počítače jsem už tak 2-3 týdny já vím není to moc ale aspoň jsem zjistil že na něm nejsem závislej.Má to docela i výhodu nejsem doma neprosedim celej večer u PC a jsem dost často venku.Ale i ty zápory no ... Ve škole máme každej druhej úkol na PC takže ... Mám co dělat ... Ale doporučuju vám aby jste vzali PC a hodili ho z okna a strávili chvilku bez něj je to fakt paráda a myslím si že to každýmu prospěje.
PS: Píši ze školy každou středu máme IVT tak možná zase ve středu. ;) Taky je možný že už bude PC v pořádku ale pochybuju ....
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zobrazení duplicit bez seskupení ( bez GROUP BY) — založil pidgin
<ul><li> bez mezery — založil Figa
Odhlášení bez databáze — založil Johny
Pořádání soutěže bez ŽL — založil magnat
E-mail bez dosielateľa? — založil Samuel Lehotský