mam problem.stiaholsom si slax live cd.napalil som ho.ked som restartoval pocitac a ked nabehly informacie o teplote procesor.... atd. stlacil som F10 F10 aj F12(postupne);no normalne mi nabehol windows.
na www.slax.org je napisane toto:
Third way how to boot from the CD is by starting DOS and using linux.bat program from SLAX CD.
vosiel som do cd-cka(normalne cez windows)a ked som spustil subor linux(MS_DOS BATCH FILE) vyskocilo take cierne okienko nieco rychlo preskocilo, chvilu nic a potom naskocilo:
Data error reading device
Abort,retry,fail?
a nic sa nedeje.pls poradte mi.dakujem
Fórum › OS - GNU / Linux
Slax
To sa54d: Musíš si v BIOSu nastavit primární BOOTování z cdromky a sekundární z HDD a pak jen nechat LiveCD v mechanice a restartovat PC. Mělo by to naběhnout. Slax používám jako LiveCD už pár let a nemám s ním problémy.
nemusí. zkus zmáčknout F9 pokud nic tak F10 atd. mě to takhle funguje
Já Slax zapínám stejně jako Dracker a je to bez problémů.
problem bol v mojej dvd mechanike.dal som to do cd-rw a uz to ide.lenze:ked sa prihlasim napisem "startx" objavi sa cierna obrazovka a lavy horny roh je biely,tam sa daju pisat prikazy.stlacil som:ctrl+alt+plus a naskocili take biele trojuholniky pretiahnute cez obrazovku.tam sa neda nic robit.co s tym?
To sa54d:pokud chceš linux instalovat, tak se na slax vykašli. spíš nainstaluj třeba kubuntu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Slax linux-g++ — založil Alan
Slax 5.1.8.1 - configsave — založil bbtrash
Slax z USB - nefukční tlačítko wifi — založil Kristina FK
GUI ve SLAXu se nechce spustit — založil Jinnekh
Instalace SLAXu — založil Vojta