Ahoja lidi, před půl rokem jsem se pustil do odvážného kousku (na člověka který o programingu nevěděl nic). Jedná se o aplikaci 8my kanálového stmívače řízeného protokolem DMX512 . Situace je taková: Mám zdrojový kód (v "C") který ale nepracuje úplně. ATmega8 příjme data ze sériové linky a přiřadí je správně danému kanálu, však na něm se po přijetí první hodnoty natrvalo nastaví logická 1 a na další odesílané hodnoty nereáguje. Na výstupu kanálů by měla být PWModulace. Zařízení bylo otestováno i s jinným zdrojákem, kde vše fungovalo, tím jsem vyloučil HW chybu i špatně nastavený fusebit. Vzhledem k tomu, kolik času a kapitálu jsem tomu věnoval a, že sem přez SW a uP techniku teprva v "plenkách" hledám někoho, kdo by mě pomohl projek dotáhnout do funkční podoby. Odměna dohodou.
Fórum › Mikrokontroléry
Hledám programátora - ATmega8
To GPP:
Pokud by to mohlo být i s jiným procesorem, rád bych se do toho pustil... Dělám s procesorem, se kterým by to byla vyloženě hračka :-)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
Hledám programátora (C++/Qt) — založil Ondra
Hledám programátora — založil Pavel Hronček
Hledám programátora C# — založil rco71
Hledám programátora — založil Ondrej Lokšeninec
Hledám programátora C++,C# — založil krpik
Moderátoři diskuze