Normalne este som nemal skusenosti s Linuxom tak som si stiahol na skusku distro kubuntu 6.10 ci jak to je
:-)
Nainstaloval som si ho a heslo som si tiez nastzavil aj login ale teraz sa stym nevjem prihlasit :-)
Mate nejaky napad ako to heslo zmenit ??:???
Dalej dost dlho mi trva pokial sa mi to nacita na prihlasovaciu obrazovku kde musim zadat login a heslo ?
Je to normalne ? alebo jedina moznost je format disku a nasledna reinstalacia ?
Dakujem za pripadnu pomoc ,,,,
Fórum › OS - GNU / Linux
Kubuntu
Skus sa prihlasit ako root... Linux sa vo všeobecnosti načítava dlhšie ako Windows, ale zase ak je to príliš dlho, tak ak sa ti dá, stlač pri načítavaní Esc a pozri čo sa načítava príliš dlho alebo sa nenačíta.
To 5555: myslim ze toto by mohlo pomoct: http://www.linuxzone.cz/index.phtml?ids=1&idc=528
ok dik setkym za pomoc, ako root som sa nedokazal prihlasit , nacita sa to cca 3 minuty co je podla mna na Linuxoveho zaciatocnika velmi vela :-)
Zajtra to sformatujem a nainstalujem znova bez hesla ... Potom si neskor to heslo nastavim ...
Jakub píše:#
# Skus sa prihlasit ako root... Linux sa vo všeobecnosti načítava dlhšie ako Windows
Omyl! To šíleně dlouhé načítání je jenom u Ubuntu a jeho klonů (všeobecně, možná jsou i výjimky...), ale já mám svůj GNU/Linux použitelný již za nějakou minutu (a ani tolik možná ne..), takže bych neházel všechna distra do jednoho pytle...
To xHire: Samozrejme, každá distribúcia je iná. Tým všeobecne som myslel hlavne distrá mandriva a ubuntu. Však sú najpužívanejšie.. Alebo sa mýlim? (Servery nerátam)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Spuštění KUBUNTU — založil sonyc
Suse vs Kubuntu — založil Miro1701
VMware workstation 6 + Kubuntu 8.04 — založil gandalf
Kubuntu+xgl+beryl — založil myky
Kubuntu 8.04 - rozdělení disku — založil xp