Prosim vas,skusam jeden program z knihy JAVA 5 a neviem ako mam zkompilovat subory .class v adresari Geometria do .jar.Malo by to ist
C:\JavaProgramy>jar cvf Geometria.jar Geometria\*.class Neviem kde to mam napisat,skusal som to v prikazovom riadku,ale vzdy vytvori
prozdny subor .jar. Pouzivam JCreator LE 4version.
A este,ked vymazem subory .class z adresara Geometria,tak prikazom: javac -classpath "C:\JavaProgramy"Geometria\*.java
by sa mali zkompilovat subory a znova objavit subory .class v adresari Geometria,ale vobec to nefunguje.
Neviete mi poradit,kde robim chybu? Dakujem
Fórum › Java
Ako zkompilovat do suboru .jar
To sato: S tym prvym problemom nenam skusenosti,ale co sa tyka vytvorenia .class suborov...Pouzivas JCreator. Klikni na Build -> Compile File. Ak by to nefungovalo,mas zle nastavene cesty ku kompilatoru a asi aj k celemu java balicku.good luck
pro kompilaci do jaru pouzivam prikaz:
jar cvfm jarsoubor.jar manifestsoubor souboryKterechciZaclenitDoJaru (treba * :))
vetsinou to delam primo v adresari kde mam ty .class soubory a nestaram se o cestu
jinak ten manifest soubor je tam dulezity kdyz budes chtit spustit primo jar tak v manifestu definujes, kde ma interpretr hledat main tridu (a mozna i neco vic ale to uz nevim)
jo a jeste pokud mas chut tak se muzes dozvedet vic na: http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/tooldocs/windows/jar.html
To wenaaa:
Prosim ta ,kde to mam napisat?Mne to stale nefunguje.Skusal som to do prikazoveho riadku,ale stale mi vytvori prazdny subor .jar.
Ako by si to napisal,keby subory .class boli ulozene v C:\Geometria a archiv .jar by mal byt tiez ulozeny v Geometria?Dakujem
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Neviem ako skompilovat do *.jar — založil mienkofax
Kompilace jar souboru s dalšími jar soubory — založil S.
Ako zobrazit zdroj. kod súboru v textaree? — založil Nepster
Ako vytvoriť nový typ súboru pomocou C++ atď... — založil Mega.Lama
Ako dostať názov súboru do premennej typu String ? :? — založil Michal Zavodny
Moderátoři diskuze