mám problém, s pripojením notebooku s klasickým desktopovým PC,
keď ich pripojím spolu sa čiastočne rozoznajú, a chcem použiť inštalačný balík ... čo mi vyrobil systém na Desktope (pri vytváraní siete, čo mám potom nainštalovať na notebook) ale na notebooku mi vypíše že je pripojený k nejakej doméne a že nemôže pokračovať...
no keď skúšam z CommandLine príkazy napríklad WOL ... tak pomocou noteooku desktop zapnem, ale opačne to nejde a už fakt netuším čo môžem robiť zle
Fórum › Sítě
Problém s LAN
http://jakub.lajmon.name
To Binary Ranger: A ten notebook jsi instaloval ty? V doméně tedy nikdy nebyl? V možnostech sítě je stejná pracovní skupina? BTW já bych to nepraj přes ten xpčkovej konfigurátor ale raději to udělej ručo- jeden pc IP např 10.0.0.1 druhej 10.0.0.2 maska 255.255.255.0 brána a dns jen když máš router či proxy (ty ip jsou jen příklad, pokud máš třeba rouer 192.168.1.200 tak jinak ju) a to je relativně všechno.....nezapomeň taky že na přímé propojení potřebuješ křížený kroucený kábl...WOL musí být taky zapnuté....
Riesim problem z prepojenim PC a NB. Vsetko som spravil ako ma byt (IP, maska podsiete, prekrizeny kabel, firewall) ale nejde mi ciastcne posielat nic co mam zdielane. Presnejsie z NB na PC ano ale naopak nie. Skusal som pingnut obidva kompy a ide, no ked si chcem nieco poslat tak vyhadzuje ze nemam na to prava, pristup odopreny a pod.
MOzno je problem v nastaveniach control panel > administrative tools > local security settings
HELP!
To dalaman: Tak pres FTP na jednom PC by urcite slo :) ale pokud mas oba Windows XP tak pomoci nastaveni site by nemel byt problem to rozjet :) zalezi tez na WindowsXP Home a Professional :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
šifrované sdílení po LAN případně LAN <-> WAN — založil DjOkurka
Problém s domácí lan x wan sítí — založil Beggycev
5-Port Fast Ethernet Easy Desktop Switch model GO-SW-5E nejde, techn… — založil pietro62
Debian a LAN — založil lolik
Potíže s LAN — založil Zahartof