Nevim co mam z PC ale vždy se mi jen tak restartuje není to při nějký konkrétní činosti prostě jen tak občas se i stane že zapnu PC a ono se restartuje ještě dřív než mi naběhnou Widle. Nevím jestli je to nějakým virem nebo Widlema, ale vím že mě to už se*e.
Díky za rady.
PS: Kopat už jsem do toho zkoušel skuste najít jiný řešení. :D
Fórum › Offtopic
Reboot
Může to být prakticky cokoliv ... kdyby šlo o chybu ve windows, tak by se ti v tomto případě měl po dalším start zobrazit dialog - sytém byl obnoven po kritické chybě, ale i to teoreticky může způsobit virus.
PS: jak často do toho kopeš? možná to na to má taky vliv ... checkni si ramky a hadr :D
No to s tím kopáním byl černý humor to bych si k počítači nedovolil abych něco rozsekal to ne. Když už jsem fakt nasranej mlátím do klávesnice jedu už jsem skoro rozpůlil :D. No to si mi moc neporadil čím to může být. Já fakt nevím ale stává se mi to dost často. a leze mi to na nervy.
To Jacob:stáhni si memtest86 a otestuj si ramku, ta bývá nejčastější problém.... http://www.memtest86.com/
Jednoduše nabootuješ z cd nebo diskety s memtestem a necháš jet pár hodin a pokud jsou tam chyby tak můžeš zkusit ještě ramky vyndat profouknoukt kontakty..občas se tam dostane bordel,ale spíše bude nějaká K.O.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze