Ahoj lidi, mám doma Borland Delphi Personal .. a nějak jsem nezjistil jak ze svého projektu utvořit exe. Děkuji moc za radu ..
Fórum › Delphi
Delphi a exe
no... prostě stiskneš klávesu F9, nebo klikneš na takovoutu zelenou šipku. tím se ti vytvoří exe soubor vedle zdrojáku a program se spustí.
on asi mysli winexec(pchar('subor.exe'), SW_SHOW);
Já si říkal, že to snad nemyslí vážně... :-)
Vřele děkuji za vaše urážky. Myslel jsem že fórum je od jiné věci. Ano možná je to triviální. Jen prostě nevím jak uložit projekt v proveditelném exe souboru.
Vřele děkuji za vaše urážky. Myslel jsem že fórum je od jiné věci. Ano možná je to triviální. Jen prostě nevím jak uložit projekt v proveditelném exe souboru.
Jaký urážky?
To Začínající Delphista: nevím, jestli jsem tě dobře pochopil, ale projekt v Delphi nelze uložit ve formátu *.exe. Lze jej ale převést (= zkompilovat) na tento formát, na vzniklém souboru ale již nemůžeš pracovat (pokud neovládáš strojový kód :D), proto musíš mít uloženou i nezkompilovanou verzi a to i v případě, že si myslíš, že už máš projekt hotový, protože nikdy nevíš, jestli jej ještě nebudeš chtít upravit
Jestli máš aplikaci hotovou tak dej zelenou šipku a zkus jestli běží. V tom momentě se ti vytvoří exe soubor tam, kde máš uložené Project, Unit atd. TZN. př. C:\programfiles\Borland\Delphi\Projects\*\.exe . Myslím že tak nějak to je.
kazdopadne nejvetsi problem u delphi jsou vzdy pristupovy prava... zkus jako administrator nebo si cely delphi nainstaluj nekam kde mas plnej pristup i jako uzivatel
jo a nikdy nevytvori EXE pokud mas v programu chyby .. mimo jine
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C++ vs.Delphi — založil Dávid Ivan