Mam MiranduIM 0.6.1 a pri poslani spravy na ICQ 6 prijemcovi vyskocil "oblacik" so spravou ale po otvoreni okna dana sprava tam nebola, mne (odosielatelovi) vyskocila chyba ze sprava nebola odoslana, opacny smer posielanie sprav z ICQ 6 na Mirandu funguje bezproblemov, preto chcem upozornit zaujemcov aby neuponahlali upgrade ICQ,mozu stratit kontakt s "Mirandakmi"
Fórum › Software
Error v ICQ 6 , alebo v Mirande?
Jsem na tom podobne jako ty. sice si s nejakym kontaktem pisu, ale prihazuje to nesmyslny hlasky... docela to nastve.
To lavor: Nejde o bug jen v komunikaci s Mirandou. Včera jsem zkoušel doma ICQ6 a když mi psali lidi i z ICQ 5.1, tak mi to dělalo, že mi dole blikala ikona jak vzteklá, po najetí na ni mi to ukázalo co mi kdo psal, ale po kliknutí se mi zobrazilo prázdný okno. Navíc mi i po tomto kliknutí ta ikona neustále blikala. Stejně tak i v contact listu. Přišel jsem na to, že by to mohlo být tím, když má člověk nastaveno, že na zprávy má bejt upozorněno jen blikáním ikony statusu. Páč kolega v práci včera taky nainstalil ICQ6 a má nastaveno, že se zprávy automaticky otevřou a minimalizují a tento problém nemá.
Další chyba je, že nezobrazuje správně háčky a čárky. Pokud píšete znaky přímo s háčkama (ty na číslech), tak je to v pohodě ... lae zkuste napsat třeba ď, ť, ň a podobně. Když se člověk pokusí napsat znak, který se píše stylem "napřed háček, potom znak" tak to napíše dva háčky a následně písmeno. Stejně tak i s čárkama a přehlasováním. A tahle chyba mě fakt točí.
Další věc: Údajně otvírá ICQ6 linky vždy v IE a ne ve výchozím prohlížeči. Tohle ale nemám ověřeno.
Dále ... v nastavení mi nefungovaly odkazy na stahnutí nových skinů a jazyků. Pokud zatím žádný nejsou, tak to mělo aspoň hodit stránku s textem "Zatím tu je prd, časem se to tu objeví" než aby na to člověk klikal jak vůl a nevěděl jestli to teda funguje, nebo ne.
To all:
ICQ vs. Miranda,,,, Miranda potrebuje doinstalovat Plugin, aby mohla kominikovat s ICQ 6, ale ani potom tam nebude fungovat napriklad posielanie suborov, je to len na spravy...
Njn používejte Jabber a máte po problémech ;) U podobných diskuzí a nadávek na ICq se vždycky válím smíchy :D
btw www.jabbim.cz
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.
To by som musel kazdeho v mojom kontakt liste ukecat na jabber a premostenie Jabber - ICQ ma prilis velke muchy na to aby som ich mohol ignorovat :)Tax píše:#
# Njn používejte Jabber a máte po problémech ;) U podobných diskuzí a nadávek na ICq se vždycky válím smíchy :D#
##
#btw www.jabbim.cz
dalsia chyba je ked mate miradnu a ten, s ktorym si pisete (s ICQ6) si zmeni stav na neviditelny, vtedy to zacne vypisovat ze sprava neodoslana a musite cakat kym si zmeni stav...icq6 ani nemalo nikdy uzriet svetlo sveta...
(neviem ci toto robi viacerym)
Konkurencny boj klientov protokolu ICQ?janc1 píše:#
# dalsia chyba je ked mate miradnu a ten, s ktorym si pisete (s ICQ6) si zmeni stav na neviditelny, vtedy to zacne vypisovat ze sprava neodoslana a musite cakat kym si zmeni stav...icq6 ani nemalo nikdy uzriet svetlo sveta...#
#(neviem ci toto robi viacerym)
Smokie píše:#
#To by som musel kazdeho v mojom kontakt liste ukecat na jabber a premostenie Jabber - ICQ ma prilis velke muchy na to aby som ich mohol ignorovat :)Tax píše:#
# Njn používejte Jabber a máte po problémech ;) U podobných diskuzí a nadávek na ICq se vždycky válím smíchy :D#
##
#btw www.jabbim.cz
Ještě nějakou výmluvu máš ? Mám hrozně rád lidi kteří vyjmenují 20 důvodů proč to nejde místo aby to zkusili..... IMHO LOL ;)
ICQ transporty kromě toho že nepodporují file přenosy mezi OSKAR (ICQ sítí) a Jabber, josu v pořádku nevím jaké jiné muchy máš na mysli?
Smokie píše:#
# To by som musel kazdeho v mojom kontakt liste ukecat na jabber
To taky není pravda, nic ti nebrání používat multiprotokolovéh klienta, tz. můžeš provozovat jabber a zároveň i ICQ i bez ICQ transportu.
Jak už jsem říkal, holt když člověk nechce, vždycky si najde nějaký důvod proč to nejde ;)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.
to ze icq6 nemalo nikdy uzriet svetlo sveta je absolutna pravda....mam mirandu a ked je niekto na icq 6 invisible tak nemam sancu poslat mu nieco...zatial som problem s tymy spravami nemal ze by ukazalo prazdne okno a ani s file transferom nie...no aj tak je icq 6 blbost...kedysi sa cez to dal hacknut pc no uz to nejde...a niektorym sa este da zhodit 1 spravou, co ja pouzivam ked ma niekto nastve
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
QIP >> ICQ - problém s pripojením, hláška od ICQ? — založil Tocimanko
PHP alebo SQL prirucka v ceskom alebo slovenskom jazyku — založil ppohoda
QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming
Moderátoři diskuze