Zdarec.Mam mensi problem.Snazim se nejak zozchodit Qt 4.2.3 spolu s visual studiem 2005,ale zatim bezuspesne.Qt mam zkompilovane,nastavene systemove promenne QTDIR,PATH i QMAKESPEC=win32-msvc2005.Ovsem,kdyz si nastavim v projektu cestu k lib a k hlavickam s spustim kompilaci,tak se mi vyhodi velke mnozstvi chyb "unresolved external link".
Mohl by mi nekdo pomoc,jak teda nastavit Qt a VS tak,aby spolu pracovali,a aby mi VS zkompilovalo Qt kody?
Diky moc za pomoc
Fórum › C / C++
Pomoc s Qt
zas tak velkej ten Master teda neni...odpoved mate v druhem vlakne, pokud teda vite kam jste to jeste psal ;-)
ps: trochu zbytecny psat to na vicero serveru, kdyz bohate staci jeden
To zacatecnik:neni to zbytecny,ne vsichni koukaj na vsechna fora,tak to zkousim na vice mistech.
Navic,tvoje odpoved je pekne na prd.V prvnim prispevku nic neni.Narazil sem na nej vcera,nez sem to psal na builder.Neboj,umim pouzivat strejdu googla,ale nikde nebylo nic kompletniho.
Ono totiz panove ani v jendom navodu nenapsali,ze tam mam natvrdo dodat potrebne libka.Cestu k nim sem mel nastavenou,ale musely se nastavit primo jmena.To byl kamen urazu.Na ten sem prisel po tom,co se mi podarilo na jedne ceske strance najit sln projekt.
ok alespon ze jste to sam vyresil,jestli ale do toho muzu kecat (NEBER TE TO JAKO UTOK NA VAS) ale jestli nevite z c/c++ ze je treba pridavat libky tak co do prdel* delate v Qt :-D
zacatecnik píše:#
# ok alespon ze jste to sam vyresil,jestli ale do toho muzu kecat (NEBER TE TO JAKO UTOK NA VAS) ale jestli nevite z c/c++ ze je treba pridavat libky tak co do prdel* delate v Qt :-D
No to je riadna blbost.To akoze teraz nemoze nic skusit? Takto by sa teda clovek toho vela nenaucil. Hold vsetko je raz poprve. Nie kazdy spadol z neba mudry a hned poznal cely proces buildovania aplikacii. Najlebsie ako na to vsetko prist je skusanie. Co vyvojove prostredie to odlisny build process.
P.S: uz som sa tu ra vyjadroval ze prispevky typu h*vno poradim len ta sprdnem su uplne zbytocne.
to qt ma byt :
http://home.zcu.cz/~jkahovec/
?
sn3d:
nikoho jsem nesprdnul, to se pletete uz sem psal at si to tak nevyklada, jen sem chtel vyjadrit svuj nazor (mozna blbej nevim)
ale kdyz jde clovek do Qt urcite by mel znat c/c++ viz. prvni vety uvodu do Qt (trolltech english webpage)
zacatecnik píše:#
# sn3d:#
#nikoho jsem nesprdnul, to se pletete uz sem psal at si to tak nevyklada, jen sem chtel vyjadrit svuj nazor (mozna blbej nevim)#
#ale kdyz jde clovek do Qt urcite by mel znat c/c++ viz. prvni vety uvodu do Qt (trolltech english webpage)
keď niekto robi v konzole cely čas, tak nejak nepotrebuje vkladať libky. Tak kde sa to mal naučiť ?
koukni sem ..je to (asi) 2 knizka http://www.itebookhome.com/c++.asp
forum.ubuntu.cz
modi chci tlacitko BONZ :o)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Pomoc.... nějaká chybka prosím pomoc - více v podrobném popisu — založil tkstudent
Pomoc, pomoc s úkolem (matice v Delphi) — založil maxikp
Pomoc s while — založil shockwave
C/C++ pomoc — založil začiatočník
Moderátoři diskuze