Chci se zeptat zda by mi někdo mohl poradit s mým problémem, které spočívá v následující věci... Napsal jsem jednoduchý guestbook v ASP.NET využívající XML k ukládání dat(příspěvků) a XSL na převod XML do HTML. Ve visual studiu 2005 běží vše v naprostém pořádku(ukládání i zpětná konverze) ale po uploadu na freehosting(qsh.cz,aspweb.cz na obou se vyskytla totožná chyba) se při pokusu o uložení příspěvku vyskytne chyba, že přístup k XML souboru nebyl povolen a já nevím jak ho povolit, či zda není chyba u mě ale na straně serveru. Zde je ještě prinscreen dané chyby...
http://img16.imagevenue.com/img.php?image=59868_chybove_hlaseni_122_802lo.JPG
Děkuji za jakoukoli pomoc
Fórum › .NET
Problém s přístupovými právy
Ano, to je věc serveru ... nemáš práva k zápisu.
Můžeš si je zařídit v administraci:
- na aspweb.cz se podívej na Nástroje > Nastavení práv
- na qsh.cz se podívej do editace freehostingu, tam najdeš sekci "Reset Permission of App_Data Directory", máš tak možnost zapisovat do složky App_Data
Nejlepší ale bude, když si vezmeš nějakýho FTP klienta a prostě o nastavíš v něm. V případě Total Commanderu je to Soubor > Změna atributů.
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
To mephi: mno nevim ... j? jsem s t?m nem?l probl?my
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů
Podobná vlákna
Problem s pravy, pri mazani slozky — založil silent
PHP - linux - Raspberry - problem s pravy — založil Borisek
Spuštění projektu z VS s právy administrátora — založil marpit
C# prace s user pravy a virtualizace-VirtualStore — založil silent
Visual C++ 2008 - Spusteni programu s administratorskymi pravy — založil Jarda Hlavacek
Moderátoři diskuze