Dlouho jsem uvažoval jestli má cenu věnovat všechen čas holce nebo sportu.A dneska mám jasno sportu nemůže nic konkurovat.Neberu to jako rozhodnutí do života ale dokuk můžu tak sport je přednější.
Já vím že takovejch lidí jako já nebude ale....
Jak vy ?
Fórum › Offtopic
Holka nebo sport ?
ja si nemusím vyberat :D :D :D
HOLKA. No coment.
To Tokan: moje řeč ;-)
samo že holka... zlatý holky... teda jako jak se říká, snima to nejde, ale bez nich taky ne... :-D
no a na co budete vzpominat??, na to jakse dali gol.. nebo jak si se svojou markou stravuil hezky odpoledne??
jednoznacne sport a comp ....
To hrach: Tak k tomu aby si měl na co vzpomínat nepotřbuješ holku.A když tě holka opustí tak pak teprv můžeš vzpomínat jak to bylo super a jak už teď nic nebude.Já už toho tolik zažil a vždycky když večer usínám mám na co vzpomínat a to jsem měl holku jenom jednu.Já vím že časem to asi bez ní nepůjde ale teď ne prostě ne. Nemám čas a na ní si ho dělat nebudu.
Sport :)
To Jacob:musím říct že tvůj názor mě překvapuje. zvášť na to že ti je 14. já ve čtrnácti začal objevovat svět a vše se točilo akorát kolem holek...
To to_jsem_ja: Asi takhle ještě nedávno se všechno točilo kolem jedný holky do který jsem byl blázen ale teď to skončilo ( asi už definitivně) a já si pořád říkám jakej jsem blb a sere mě to všechno a stále o tom přemejšlim a tak abych doma nečuměl do zdi a nějak si vyčistil myšlenky začal jsem chodit běhat a začalo se mi to nějak až moc líbit normálně chodím ráno brzo do školy tak v 7 už tam jsem a s jedním klukem chodíme běhat ..... Já vím sem blázen ale musím pořád něco dělat jinak zbytečně přemejšlim.Já sám nevím asi mě to zase za chvíli přestane bavit třeba se snažim jenom tu holku nahradit ale to bych neřekl.Prostě mě momentálně asi baví víc sport než holky ale ještě nedávno tomu tak nebylo.
PS: Já tohle psát nechtěl ale ty si mi o to řekl ...
určitě jde provozovat oboje, jak se věnovat děvčeti, tak sportovat... já dělal oboje, do té doby než jsem si při sportu vykloubil rameno a mám ještě astma, takže ted moc nesportuji a venuji se holce :)))
Sleduj mě na @MartinSimko
To Jacob: Nojo... kdyz ty si zklamanej holkou.. tak jak chces byt objektivni?
holky i sport
To Jacob:kéž bych se taky dokázal nad situaci trochu povznést a pročistit si hlavu:(
Jacob: Notyjo, já jsem začal po tanečních chodit do tanečního klubu a z tréningů chodím domů mrtvý ... (3x týdně 2 hodiny) ... takže bych řekl že sport jak cyp. Ale zas záleží na tom no ... přecejen je tam ten kontakt holkou takový "profesionálnější" ...
To tommz9: No ale sportovat se dá s holkou i jinak v úterý jsem byl s jednou holkou běhat - je to sice dobrý když se běží s někým ten druhej tě jakoby nutí běžet rychlejc a nezastavovat - je mazi náma taková vnitřní síla která nás nutí pořád běžet a tak sae doběhne o hodně dál a rychlejc než když běžíš sám to si klidně zastavíš kdy chceš. Já už jsem se naučil trochu nezastavit jenom když mě bolej nohy, ale vždycky zastavím dřív sám než když s někým běžim.No ale má to nevýhodu ta holka je docela ukecaná takže se nesoustředím na běž ale na ní.Ta by si pořád povídala a tak vždy když už se to nedá poslouchat hodně zrychlim a pak už jenom slyšim jak je zadejchaná - to je úleva.
No tahle je jediná je to takovej můj poklad všechny holky v dnešní době jsou líný a když už se jdou hejbat tak na diskotéce tak tyhle typy holek se mi trochu i hnusej. Tu kterou jsem jaksi opustil byla taky dost líná ale snažila se začala i jezdit na kolečkovejch bruslích, ale asi i to pro mě bylo málo nevim no. Vim, ale jedno než budu chtít poznat nějakou holku tak si to pořádně rozmyslim, protože ty následky jsou pak hrozny. Doclea mi chybi, ale vim že nejdem dohromady. No trochu sem odbočil :-).
Záleží od holky resp. či za to stojí (-:
Lebo nieje holka ako holka
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Software developer C++ nebo C# nebo Java (Android) se znalostí AJ — založil Kateřina Mrkáčková
POROVNÁNÍ POLE NEBO POLOHY, nebo jinak — založil ASTONEK
Vytvoření záznamu (array nebo hash nebo?) — založil VencaT
Programování + sport? — založil Ghekon
Moderátoři diskuze