Mám prosbu na všechny kdo umí dobře programovat v čemkoliv.
Potřeboval bych aby někdo vytvořil program který by při pádu programu ve Windowsu "odklikl" tlačítko "Neodesílat informace o chybě".
A následně by spustil program znova.
Dalo by se to vytvořit ?
Nenabízím žádné peníze nebo odměny ale je to pro dobrou věc a určitě by se to HOJNĚ využívalo !!
Předem Díky
Fórum › Inzerce
Tvorba programu
To master:no napríklad jedna možnosť je nepoužívať Windows :)
To Frenzy: ty seeš teda naivní ... to, že ten software padá není chyba Win, ale toho softwaru případně HW
To Frenzy: Tuším, že ti ani tak nejde o ten program, jako o nezobrazování samotného dialogu. Snad bude stačit, když ti řeknu, že odesílání lze zakázat.
Frenzy píše:#
# To FufurR: jn to maš pravdu .. nechapu proč ty Widle sou tak nestabilni .. at si vezmou přiklad z linuxu ! .. ten je stabilni jak stul z 15 nohama :D
Super! Tak proč jej nepoužíváš?
teda já nevím, možná je to tím, že jsem s linuxem začínal (tj. jsem linuxová lama), ale taky mi párkrát zamrznul aniž bych cokoliv nastavoval a občas mu trvalo cca 20 minut, než se vůbec spustil (Fedora 2006, procesor Intel M 725, 768 MB RAM). Já bych určitě neházel wokna do žita. Mám je docela dlouho a pokud je problém, vím jak ho odstranit. Nerad bych tu rozvášňoval letitý spor L x W, prostě každá technická vymoženost má své chyby, jejichž počet roste úměrně s její složitostí.
paashi píše:#
# teda já nevím, možná je to tím, že jsem s linuxem začínal (tj. jsem linuxová lama), ale taky mi párkrát zamrznul aniž bych cokoliv nastavoval a občas mu trvalo cca 20 minut, než se vůbec spustil (Fedora 2006, procesor Intel M 725, 768 MB RAM). Já bych určitě neházel wokna do žita. Mám je docela dlouho a pokud je problém, vím jak ho odstranit. Nerad bych tu rozvášňoval letitý spor L x W, prostě každá technická vymoženost má své chyby, jejichž počet roste úměrně s její složitostí.
Jasne, ale Mikrosrot si nechava za svoje chyby platit... Navic, pokud se najde v Linu dira/chyba/vir, do vecera je vydana aktualizace, kdezto MS trva nekolik mesicu, nez se vubec neco zacne dit a potom svoji zaplatou nadelaji stejne daleko vic skody nez uzitku.. Netvrdim, ze mi Ubuntu nikdy nepadlo (vetsinou v dusledku mych objevitelskych vasni), ale Windows to svoji frekvenci problemu naprosto hrave zastini.
Pac na zahrade nahodou objevil lozisko ropy?
To Frenzy: ty seeš teda naivní ... to, že ten software padá není chyba Win, ale toho softwaru případně HW
Proč ten pavouk furt někoho kritizuje?
To survik1: Má i nemá... pravdu mají všichni. Software padá kvůli chybám v něm, i kvůli HW, ale i kvůli chybám operačního systému.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Tvorba Programu — založil Tomas
Tvorba programu — založil kadakk
Tvorba zlozitejsieho programu,vypocita,porovna,ulozi do suburu. — založil marek17
Tvorba webových stránek již od 3000Kč, tvorba 3D, mobilní aplikace p… — založil Programátor
Tvorba her — založil bohetik
Moderátoři diskuze