ahojte, potrbovala by som radu.ked chcem nacitat obrazok, ktory je trochu vacsi ale nechcem aby mi ho nacotavalo tak sekane, ale postupne aby sa akoby zostroval co by som mala urobit? niekde som to citala ale neviem si spomenut...kto vie please ozvite sa kluden aj na mail...jana.bajusova@seznam.cz
Fórum › HTML / XHTML
Obrazky trochu jinak
To janusska: udělat miniaturu toho obrázku, do img tagu dát tu miniaturu a po kliknutí na ni, se zobrazí celý obrázek
Sleduj mě na @MartinSimko
To Mautinek:ty sa ma vobec nepochopil..:-)
ja toto viem , to tak isto sa chystam pouiziit, lenze ja mam na uvodnej stranke take vacsie foto, a nechcela by som aby ho nacitavalo tak po takych pasikoch vodorovnych (inak vyjadrit nevem) ale tak ze nacita ti ho normalne cely, ale rozmazany a postupne sa zostri...ale aj tak dik za radu ;-)
Nastav si pri ukladani obrazku (jen JPG) Progresivni kodovani (nevim jestli kodovani, proste jedina polozka, ktera tam obsahuje slovo "Progresivni")
Nebo to můžeš řešit podobně jako tady na programujte.cz - přes JavaScript....použiješ malý obrázek s nanimací a informací že se obrázek nahravá a pak nějak přes JS oštřit že když se ten velký obrázek nahraje tak ho zobrazit....nejsem si jistý postupem, ale na gooooglu je všecko ;)
Na to nemusis mit zadny postup, proste ten obrazek pomoci objektobrazku.src="obrazek.jpg" preplacnes. To ale neni to co tazatel chtel.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Třídění polí trochu jinak — založil Pida
Podpora trochu jinak clearbugs — založil annim
JQuery nextAll trochu jinak — založil Bertrám
Google sloupcový graf trochu jinak — založil Pavelv
PHP práce s řetězcem trochu jinak a složitěji — založil Martin