Tak sem si právě nanstaloval W Vista a du si hodně rychle zase nainstalovat XP !!!
Jediný pozitivní co sem na nich našel je ten panel na pravo s kalendářem hodinama a poznámkovejma štítkama !!!
Fórum › Software
Vista
don_Dominique píše:#
# Tak sem si právě nanstaloval W Vista a du si hodně rychle zase nainstalovat XP !!!#
#Jediný pozitivní co sem na nich našel je ten panel na pravo s kalendářem hodinama a poznámkovejma štítkama !!!
To hej ked pozitivne veci hladas len po vizualnej stranke...
To don_Dominique: ale tos už psal ne ... co ta informace přináší navíc, oproti předchozí
To, ze moze viditelnejsie ociernovat Vistu.DeaLer píše:#
# To don_Dominique: ale tos už psal ne ... co ta informace přináší navíc, oproti předchozí
Ten system nie je dokonaly, ma strasne vela much a problemov, ktore znepohodlnuju jeho ovladanie. Ale aj napriek tomu ma obrovsky potencial.
Spomente si na rok 2001 kedy vyslo XP. Neviem ako vam, ale mne dnesne reakcie na nepodarenosti Visty strasne pripominaju prave rok 2001 a reakcie na prve vydanie XP. A kde je XP dnes? Nikto sa na neho nestazuje, na jeho nestabilitu, alebo nekomfortne ovladanie.
Vsetko je len otazkou casu, resp. dodatocneho vyvoja a vychytavania chyb, ktore sa neprejavia inak ako v praxi.
To Smokie: jj, stejné to bylo i před W2K a vůbec před každou novou major verzí
BTW: podle něho je vista prostě špatná, ale na konkrétní problémy se nedokáže vzpomenout ... je to jen trapnej pokus o flame
To Smokie: Přesně tak, MS bude postupně dolaďovat chyby SPackama, hotfixama apod., XP byl na tom ze začátku úplně stejně.
To don_Dominique: Uveď negativa.
Zkousel uz jste nekdo takovou tu technologii, ktera umozni pustit treba Media Player bez supsteni systemu? Sice to musi mit podporu na desce, ale co kdyby... Ja jsem na to docela dost zvedavy.
To CommanderZ: vím, co myslíš ... jde o takovej ten malej display (já si sakra nemůžu vzpomenout na název), kterej máš na nějakým compu (nebo jiným zařízení), který to umožňuje ... zatím jsem to v praxi neviděl
Ja som to videl v praxi zatial iba na asusoch :)CommanderZ píše:#
# Zkousel uz jste nekdo takovou tu technologii, ktera umozni pustit treba Media Player bez supsteni systemu? Sice to musi mit podporu na desce, ale co kdyby... Ja jsem na to docela dost zvedavy.
jj...ja mam asus NB, ale este som to neskusal...
To ps2console: no a máš tam ten ovládací panel?
Mám taky ASUS NB a funguje to v pohodě. Teda můj přehrává jen muziku na hudebním CD, ale i tak je to fajn. I když tahat sebou notebook jako discman se moc nevyplatí ;-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Help for vista — založil mio
Windows Vista — založil Matej Zabsky
Dualboot Vista + XP — založil Wo1f
Vista vypalování — založil Michal
XP alebo Vista — založil Grungy