Neznáte někdo podobnou hru jako je tato http://www.making-history.com/. Líbí se mi ten nápad a docela bych ji zkusil. Hledám něco podobného nechci to tahat přes steam. Nejlépe v češtině nebo s ní ale není podmínkou. Díky
Fórum › Hry
Neznáte podobnou hru?
No podle nazvu "making history" je nejlepsi varianktou Civilizace. Konkretne jeji 4. dil - to je bomba hra, jen to chce mit vuli se ji naucit.
CommanderZ píše:#
# No podle nazvu "making history" je nejlepsi varianktou Civilizace. Konkretne jeji 4. dil - to je bomba hra, jen to chce mit vuli se ji naucit.
To jsem nezkoušel. Hledám něco podobného jednoduššího nejlépe v 2D kabátku ;). Jsem trochu náročnej :). Ale nevypadá to špatně.
Dobrej freeware klon civilizace je c-evo. Sice to není taková bomba jako civilizace 4 ale docela to ujde. A je to dokonce česky.
http://c-evo.org/
btw tak čumim na ty downloady a tam vidim CommanderZ. Ten star wars mod je fakt good:D Fakt se divim že sis neudělal reklamu a radíš mu nějakou civlizaci:D
To uz je zalezitost 2 roky stara a svoje uz splnila. A navic grafika je z 80% ripoff, z cehoz mam trochu strach.
Btw, pokud by rekl, ze chce freeware, tak bych mu cevo samozrejme doporucil. Hlavni problem je, ze je na urovni original civ2 a civ4 uz je na uplne jine urovni. A to nejen graficky, proste tam za ty roky pribylo hrozne moc zabavnych hernich prvku.
Jestli jde o klon civilizace, tak jedině freeciv (www.freeciv.org)
Grafika nic moc, ale hratelnost, ta hratelnost... prostě civilizace, žejo.
C-evo je lepsi. Fakt, freeciv je proti nemu jeste omezenejsi. Neni sice tak snadno rozsiritelne, je ale podstatne lepe provedene.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Neznate www. adresu? — založil darkerboy
Poraďťe hru — založil lukas.balaz
Co je to za hru? NUTNĚ! — založil Danstahr
C# Text přes 3D hru. — založil LukAss741
Co hrát za strategickou hru ? — založil adamjohnson