Potřebuji poradit ...
Na začátku hry, jak se probojuji přes první nepřátele mi to píše to něco jako Press to activate your spider sance ->
-> a vůbec nevím co mám udělat nebo co zmáčknout ...
Děkuji za případnou odpověď :)
Fórum › Hry
Spiderman 3 - problém
Nehrál jsem to, ale řekl bych, že bys' měl něco najít v options (nastavení klávesnice/mapování a tam najít tlačítko, kterým se "spider sance" aktivuje), nebo to možná má ukazovat na nějaké tlačítko přímo ve hře.
Co znamená "sance"
IMHO asi to bude "spider stance". Ur?it? bys to m?l naj?t n?kde v nastaven? ovl?d?n? a kl?ves, p??padn? v ti?t?n?m manu?lu ke h?e.
To hrac: Tak zkus p?epnout kl?vesnici na anglickou (Alt+Shift) ne? spust?? hru.
Opožděně sem chci jen dodat, že jsem na to už přišel (poradili mi na hrej.cz)
Ve hře není na začátku hry nastaveno několik kláves, takže je musíte nastavit ...
V menu dáte - Controls - a musíte zesrcolovat dolů, na to sem nemohl přijít, protože se tam, nikde nevyskytuje scrollbar :)
To hrac: :-D Tak to je dobrý...
v treningu udelam ten zaklad i znicim ty bomby atd,a dostanu se do mistnosti a tam musim preskakat tabulatorem tu cestu nez to bouchne,to je jeste ok jenomze potom je tam naka zenska privazana k bombe a spida skoci a vzdycky spadnu na zem,i kdyz mackam vsechno mozne nevi co mam udelat?
v treningu udelam ten zaklad i znicim ty bomby atd,a dostanu se do mistnosti a tam musim preskakat tabulatorem tu cestu nez to bouchne,to je jeste ok jenomze potom je tam naka zenska privazana k bombe a spida skoci a vzdycky spadnu na zem,i kdyz mackam vsechno mozne nevi co mam udelat?
mam taky tkovy mensi problem... hraju hru vse ok.. chci si to ulozit a zobrazí se Save Unsucceful.. a tím padem se to neulozi ani nenacte.. zkousel jsem uz ty savegames co jsem nasel na netu jko je save game 100% vlozil jsem ho do dokumentu do slozky od hry.. ale nereaguje to.. a furt se to neuklada.. pomuze mi tu jeste nekdo?? dík :)
okey našel jsem řešení, hra je typicky americke verze... takze jestli mate ve jmene windowsu jako v uzivateli haček nebo nějaky podobny symbol hra se vam ukladat nebude.. stačí přejmenovat nebo založit novy učet bez háčku a čárek
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Problém v C — založil Robin
Problem — založil Ghosta
Problém — založil pali6
Problem s LIKE — založil Lordest
Moderátoři diskuze