Nazdar!
Ako travite cely den vratane volneho casu?
Tak napr. ja cez tyzden ...
Doobeda: Skola
Poobede: PC, Internet, potom si trochu zasportujem...
Vecer: Citam nejake casopisy o PC alebo sa venujem dolezitej cinnosti: RELAX
Potom idem spinkat a den je v keli.
A este sa chcem spytat, ze co planujete robit cez prazdniny (vy co ste este skolopovinny) ???
Dik za kazdy nazor a prispevok.
Fórum › Offtopic
Ako travite den??
školu mám do dvou, pak do 4-5 fotbal. Pak du domů, trochu se učím, navečeřím a samozřejmě PC.
Přes prázdniny budu první dva týdny u moře, pak týden s rodiči na kole, pak rýden s kámoši na kole a pak v srpnu budu mít tréninky..
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
No, já mám od sedmi do půl druhé školu, pak se samozřejmě naobědvám, a pak se to liší den ze dne. Pondělí/středa mám tréningy z plavání, zbytek se většinou učím, což zároveň kombinuji s PCčkem. Okolo šesté se na učení už kompletně vykašlu a jdu na počítač. Od této chvíle si taky něco zapařím. Spát chodím většinou v deset, abych' byl na zítřejší vstávání 5:45 pořádně vyspal. O prázdninách? Ty budu celé pryč, na PC se snad vůbec nedostanu. To bude zase jednou oddych...
Lol, vsetci idete na nejaky cas cez prazdniny do zahranicia ako sa tak pozeram... Ja do zahranicia nejdem, ale mam na plane sa kupat skoro kazdy den, futbal, bicykel, trochu tenis, basketbal a potom co pride. K PC sa tiez moc nedostanem. A bude teplo, tak sa mi ani nebude chciet. :)
To Tocimanko:no ja by som pri pc chcel cez prazdniny byt co najmenej ...
Ja rano vstanu, zapichnu si tlustou jehlu do temene, a pak se az do pulnoci oddavam virtualnu. Potom prijde peclive naprogramovana matka, odpoji me, da mi najist a jdu spat. Dalsi den to jede zase od zacatku.
A pres prazdniny bude mama pryc, takze budu pripojenej permanentne.
Jaaj, je vam ale dobre :) Ja stale v praci...
1.sport(pohyb) - kolečkáče,kolo,běh, <- Ty nejčastější ...
2.jidlo
3.pc
4.skola
5.nějaký povinnosti
To je asi základ když to vezmu stručně .... Mám takovej dojem že tohle už se tady rozebiralo tak to stačí takhle ....
Pro mě jsou prázdniny právě dobou, kdy mám na PC čas ;) Takže přítelkyně, PC, dovolená a brigáda ;)
Pre mna, ako uspesneho maturanta sa skoncila skola uz v maji. NA vysoku idem az koncom septembra, takze prazdniny si mozem uzivat 3,5 mesiaca :)
ale zase mam dost vybavovaciek okolo vysokej
To midin: celkom slusny program :D
Pracovne, pracovne, a pracovne!!!!!!! Vrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
To olgo: Taky bych to viděl nějak tak... vlastně skoro úplně stejně.
To olgo: Já mám PDAčko, takže já to neřeším :D
olgo píše:#
# To Garret Raziel: prgramtorske forum a oni sa tesia do prirody za frajerkov a neviem kam este. aj ja chcem laptop!
Tak co chceš? Já jsem na počítači asi cca stejně jako ty, a začínám mít pocit, že jsem na něm závislý. Já jsem třeba doma neměl PC týden a rozpoznával jsem na sobě znaky závislosti - nehledě na to, že jsem tak nějak nic nedělal až do doby, než jsem se zase k PC dostal. Pro mě to bude oddech. Dokonce jsem zjistil, že mi kvůli klávesnici degenerují prsty na levé ruce...
Kdyz jsme u tech degeneraci...mate nekdo opareninu? (cerveny mozol na vnejsi strane ruky ve ktere drzite mys) Ja ji mam uplne porad :P
To CommanderZ: Ne, zato mam ale na myši slezlou barvu v místech, kde se drží :D. Dokonce se v té slezlé barvě dají vystopovat články prstů.
Omn ludia, kolko potom tak priemerne presedite za PC?
4 hodiny max...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
2-12hodin, podla nalady
To Tocimanko: aha sak 5-10 hodin nie je vela :D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Špatný den? — založil Garret Raziel
Kalendář - počet týdnů, aktuální den — založil matous