Hned v prvej alebo druhej lekcii bol pisany navod ako nastavit pc aby sa pri vykonani programu(.py) nezavrel a takysto pri chybe. sposob som si precital asi 29krat aj som spravil vsetko ako treba ale akonahle nastavim priponu .py , pridam parameter -i (neviem lepsie vysvetlit, dufam ze chapete) neda sa to nijako ulozit (tlacidlo OK , POUZIT neni aktivne)
urcite je to niaka banalita za ktoru sa budem neskor hambit ale toto je jedina vec ktora mi stoji v prekazke aby som vyuzil prazdniny na to co chcem :)
preto si pytam radu.
dakujem dopredu za kazde rady... :)
Fórum › Python
Okno se hned zavre
Nastavuješ to určitě špatně. V té nulté lekci je to popsání celkem podrobně. Musel by jsi PRESNE popsat, jak to děláš (co a kam píšeš) a co ti to píše tobě. Nebo se zatím spokojit s raw_input() na konci každého programu.
To stanke: :D:D:D to som sa dost pobavil (obcas to tak skusam) ale myslim si ze je to dost na*****.
To geon: teraz hned to idem este raz podla navodu skusit (robim to podla tej verzie doplnenej z komentarov (tento pc-moznosti zlozky)
To geon: zas som to spravil a nefunguje, ano si pisal ze je to podrobne opisane ale akonahle tam doplnim parameter dam ok
potom dam ok dostanem sa na moznosti zlozky karta typy suborua mam tam iba zavŕít (dole) polick pouzit a storno nie su aktivne ;-) tym padom sa mi neulozi nastavenie :-(
Tohle není podrobně. "ako nahle doplnim parametr" - to ROZHODN2 není podrobně. To se musí - jaký dialog vidíš, co a kam píšeš a co se pak stane. Krok po kroku. JE to náročné, já vím, ale pokud chceš kvalitní odpověd, musíš se s tím poprat. NEjsem věštec.
No nic. Napadlo mne něcojiného: pokud budeš vyvtářet programy výlučně v IDLE, tak nic takového nepotřebuješ. TAm je odladíš, a pak již je můžeš spouštět z Tento Počítač, protože budou fungovat.
NEbo pokud vytvářet programy jen v PSPAdu, tak ti zase stačí nastavit www.py.cz/PSPad .
A jestli máš Visty, tak tam to prý nejde.
A nebo používej SPE http://pythonide.blogspot.com Když tam spustíš program přes ikonku Run, chybový hlášky ti zůstanou dole v output logu.
To geon:Jo ve vistách jsem asociaci lovil všude možně, ale nakonec mě zachránil všemocný Total Commander 7.01
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Okno se hned zavře — založil Eda
Konzole se hned zavře — založil k0xz
Vždy se zavře — založil fmxrider
Krach hned na začátku — založil aristokrat
Zapnu a hned se vypne — založil Quikc