Zdravim,
mohl by mi někdo trošku přesněji popsat příkaz exif_tagname? Vím že to asi bude komplikované, protože ani samotné php.net tuto funkci nema zdokumentovanou :) ale aspon trošku...díky
Fórum › PHP
Exif_tagname
Citujem :
exif_tagname
(PHP 4 >= 4.2.0, PHP 5)
exif_tagname -- Get the header name for an index
Popis
string exif_tagname ( string index )
Varování
Tato funkce ještě není zdokumentována, k dispozici je pouze seznam argumentů.
Seznam parametrů
index
The image index
Návratové hodnoty
Returns the header name, or FALSE if index is undefined.
Viz také
exif_imagetype()
Edit: aha, nie je zdokumentovana :) sorry
Zajímalo by mě jaks na tuhle funkci vlastně přišel? Tos jen tak procházel manuál a tam je funkce která není zdokumentovaná? Nebo máš i ňákej kód kde je použitá?
Jinak google je fakt bezradnej, jediný co sem našel je tohle: http://groups.google.com/group/php5dive-graphics-en/browse_thread/thread/3735926188c4a13f
ale tam je hlavně popis těch jinejch exif funkcí.
HA! na něco sem kápnul: http://www.darkshire.org/~jhkim/src/php-4.2.3/ext/exif/test.txt
je tam použití tý funkce, jako parametr tam sou ňáký hexa blbosti kterejm nerozumim ale to je fuk,snad ti to pomůže.
eště sem se někde dočet tohle:
Added exif_tagname() function which returns the names of tags and exif_thumbnail() function to extract embedded thumbnails.
To Phoenix:
Momentálně tvořím PHP galerii a potřebuji pracovat s EXIF daty. Kouknul sem se na php.net co tam k EXIF najdu a koukala tam na mě tahle funkce :)
Díky za to co si poslal, moc mi to pomohlo....pátral jsem taky na netu a na stránkách exif.org a vypátral jsem ve stručnosti toto:
Každá položka v EXIF má nejen svůj název, ale i svůj hexdecimální kód. Parametrem té funkce exif_tagname je právě ten hexdecimální kod, na jehož základě pak funkce vrátí název příslušné položky.
Pokud je to špatně, tak se omlouvám, takto sem to pochopil já :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze