1. zacal som programovat v C# (si sharp), a tento jazyk vyuziva .NET. to znamena ze ak to spustim na inom pocitaci musi mat nainstalovany .net framework 2.0+ ? a neexistuje nejaky program alebo funkcia prekompilovania takehoto programu, aby isiel aj bez frameworku? pretoze je dost malo ludi ho ma nainstalovany a je blbe nutit ich to instalovat koli 1 programu...
2. chcel som ze zacnem vo VS 2005 programovat aj c++ projekty ale mam ten isty problem ze ked to niekomu poslem tak mu to nejde... teda by som sa chcel spytat co vsetko musim nastavit aby mi tieto programy isly aj na pocitacoch bez frameworku
THX
Fórum › C / C++
Programy vo VS 2005
1. Ano, potřebuješ .NET Framework a můžeš mi věřit, že ho má hodně lidí a kdo ne, tak si těch 20MB prostě stáhne (nejen kvůli tvojí aplikaci, ale i kvůli dalším). Navíc od WVista je .NET defaultní součástí OS, takže v tom problém nevidím. Existují sice možnosti, jak se toho zbavit (linker, apod), ale je to overkill a stojí to moc peněz.
2. Musíš vytvořit unmanaged Win32 projekt v C++, pak by to mělo chodit, ale k tomu ti víc řekne někdo jinej.
dik, 1. bod mi je teda jasny :)
teraz k C++:
-ale ked chcem spravit novy projekt tak neviem presne ako postupovat ked dam win32 / win32 Project Tak tam nemam moznost upravy designu zakladneho formulara... vlaste ho tam nemam vobec... az ked ho skompilujem
-ked dam CLR / Windows Forms Application tak sice mozem pracovat aj s designom ale takyto program zase nejde bez framework 2.0
ocenil by som keby mi niekto poradil kde robim chybu aby som mohol pracovat normalne s formularmi ale zaroven aby to nebol project .NET teda aby to islo na kazdom PC s Windows XP SP2
dufam ze sa najde daky dobry clovek co mi to objasni :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Programy v C++ — založil Kajik
VS 2005 C++ — založil new_pope
Pomoc s programy v C — založil pietro62
Moderátoři diskuze