Zdravím všechny :pc:
Chtěl jsem se jen zeptat, jestli bude pokračovat kurz Delphi, protože vždycky, když na netu najdu nějakej kurz nebo seriál (delphi), skončí jeho provoz, tak kolem 9,10-té lekce. Dík za odpověď.
Jo a abych nezapomněl Váš E-zin Programujte je fakt super věc.
Doufám, že s provozem budete i nadále pokračovat a nemáte v plánu ho nějakým způsobem rušit. :cz:
Fórum › Delphi
Kurz Delphi
e-zin 100pro nekon??;) S kurzem Delphi je to trochu hor?? j? u? kurz nep??u n?jak jsem Delphi opustil a i tak ted posledn? dobou nen? moc ?asu :(( Bohu?el nov? lektor ke kurz?m Delphi se zat?m nevyskyt..
Jasn? no.. jak nen? ?as, tak je to ?patn?, to zn?m :-).
Ale i tak by bylo dobr?, kdyby se ?asem (co nejd??v) vyskytl n?jakej lektor pro Delphi.
Nebo nem?? aspo? n?jakej dobrej link na obdobn? kurz?? Ale nepi? mi odkaz na www.builder.cz a www.zive.cz .. ty u? jsem shl?dl.. zat?m d?k ??:cz:?
kECUB napsal:
e-zin 100pro nekončí ;) S kurzem Delphi je to trochu horší já už kurz nepíšu nějak jsem Delphi opustil a i tak ted poslední dobou není moc času :(( Bohužel nový lektor ke kurzům Delphi se zatím nevyskyt..
Hele a nemohl by jsi alespoň opravit tu chybu jak v některých lekcích nejde stáhnout PDF soubor
:((
Zdravím všechny pcmaniaky(čky);
chtěl jsem se jenom zeptat admina (nebo někoho jiného povolaného) na něco ohledně kurzu delphi. Nevim jestli je to chyba na Vaší straně nebo na mé, ale v sekci Delphi,, mam podkategorii 'Kurz Dekphi 7'. Nevim zda je to konečně připravované další pokračování kurzu Delphi,, mnou vetší dobu žádané, nebo jen nějaká chybka(o čemž pochybuji). Chtěl jsem se jen zeptat,, díky mějte se!
Dancher napsal:
Zdrav?m v?echny ?:pc:?
Cht?l jsem se jen zeptat, jestli bude pokra?ovat kurz Delphi, proto?e v?dycky, kdy? na netu najdu n?jakej kurz nebo seri?l (delphi), skon?? jeho provoz, tak kolem 9,10-t? lekce. D?k za odpov??.
Jo a abych nezapomn?l V?? E-zin Programujte je fakt ??super v?c.
Douf?m, ?e s provozem budete i nad?le pokra?ovat a nem?te v pl?nu ho n?jak?m způsobem ru?it. ?:cz:?
Kedze Ta asi zaujima Delphi, a vravis, ze by si chcel nato najst nejak? kurz, pozri sa sem: http://www.zive.cz/h/Programovani/
Myslim, ze je tam tych seri?lov o programovan? v Delphi okolo 150 (najmenej, ak sa nem?lim),a a jeho autorom je p?n V?clav Kadlec, sk?sen? program?tor v jazyko Pascal, C/C++:-).
Jasné, seriálů a knížek o Delphi je spousta, ale jde o to jít zároveň s kurzem, pracovat na úkolech, účastnit se aktuálních diskusí. Seriál na Žive je dobrý, ale kdo má číst 150 dílů jen tak? :o) Je to psycho.
Myslím, že Programujte.com je nastartovaný dobře a něco podobného tady zatím chybělo. vyjadřuji podporu tomuto projektu. Má před sebou velkou budoucnost.
delmor napsal:
Jasny...serialu a knizek o delphi je spousta, ale jde o to jit zaroven s kurzem, pracovat na ukolech, ucastnit se aktualnich diskuzi...serial na Zive je dobry, ale kdo ma cist 150 dilu jen tak? :o) Je to psycho. Myslim, ze programujte.com je nastartovany dobre a neco podobneho tady zatim chybelo. Vyjadruji podporu tomuto projektu. Ma pred sebou velkou budoucnost.
Predsta ten, kto má záujem učiť sa Delphi tak, ako sa patrí! V tých 150 kurzoch je velmi vela vecí, vrátane spracovania grafiky v Delphi, práca hudbou v Delphi, vytváranie DLL knižníc, práca s COM a pod.
tak pro všechny:
v nejbližší době vyjde první díl nového kurzu delphi & komponenty.
pravda, netýká se to čistého delphi,ale kdo zvládá dělat komponenty, už potom nemá problémy s normálním programováním.
tak se těšte. (mimochodem, vedu to já - hmm, to už není na těšení...:D)
A bude dalsi kurz Delphi.. Od zacatku..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Chyst?m dal?? kurz Delphi - v menu ho najdete pod Delphi -> Kurz Delphi II. Brzy by m?l vyj?t prvn? d?l, u? ho m?m napsanej, je?t? mus? proj?t korekturou..bude pom?rn? dlouhej a chci v n?m probrat i jednotliv? z?kladn? komponenty tak se t??te :D (ten kurz, ne ten d?l samoz?jme? :D )
PoselSmrti píše:#
##Dancher napsal:#
##
#Zdrav?m v?echny :pc: #
##
#Cht?l jsem se jen zeptat, jestli bude pokra?ovat kurz Delphi, proto?e v?dycky, kdy? na netu najdu n?jakej kurz nebo seri?l (delphi), skon?? jeho provoz, tak kolem 9,10-t? lekce. D?k za odpov??.#
##
#Jo a abych nezapomn?l V?? E-zin Programujte je fakt super v?c.#
#Douf?m, ?e s provozem budete i nad?le pokra?ovat a nem?te v pl?nu ho n?jak?m způsobem ru?it. :cz: #
#
##
#Kedze Ta asi zaujima Delphi, a vravis, ze by si chcel nato najst nejak? kurz, pozri sa sem: http://www.zive.cz/h/Programovani/ #
#Myslim, ze je tam tych seri?lov o programovan? v Delphi okolo 150 (najmenej, ak sa nem?lim),a a jeho autorom je p?n V?clav Kadlec, sk?sen? program?tor v jazyko Pascal, C/C++:-).
Ja jen dodam, ze k serialum o programovani v Delphi, ktere vychazely (a verim ze snad serial Umime to s Delphi bude pokracovat dal) na zive.cz, existuji 2 off-line verze:
Pro serial "Umime to s Delphi - Vaclav Kadlec" najdes off-line verzi na http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
Pro serial "Tipy a triky v Delphi - Jan Sindelar" najdes off-line verzi na http://tipy-a-triky-v-delphi.wz.cz/
Samozrejme zaroven velmi fandim serialum na programujte.com, a serialum o Delphi zvlast, posledni dobou jich totiz opravdu neni moc a kvalita je ruzna.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kurz Delphi II - doplňkové články — založil ProgDan
Kurz C++ — založil DeathHumanCZ
Kurz c++ 2 — založil Filip
Kurz — založil Radim Krsička