Ahoj lidi, prosím vás pokud máte nekdo doma knížku mistrovství v c++ (první vydání) a máte možnost oskenovat a nebo vyfotit stránku číslo 89 byl bych vám moc vděčnej.
Pokud máte někdo možnost prosím dejte na sebe kontakt v komentářích.
Dekuji předem.
Fórum › C / C++
Prosím pomoc , potreboval bych oskenovat stránku 89 ze knihy mistrovství v c++ 1 vydání
Ja to mam stažený v pdf, ale když se na to podívám tak mi tam asi taky chybí, protože na str. 87 jsou programovací cvičení a pak začíná "kapitola 4" - není očíslovaná (Odvozené typy, úvod do polí, na boku jsou nějaký témata) a potom následuje strana 90.
Ale vypadá to že to na sebe navazuje.
Nevim jestli bych ti mohl nějak pomoct
Můžete mi to pls. taky někdo poslat? Není to můj obor, ale rád bych se podíval.
Jednou jsem slyšel, že toto není warforum:( Ale na druhou stranu, tuto knihu mám na disku jako fotky, což není právě optimální řešení (180 MB), takže pokud ji někdo má v čistém .pdf (nevygenrovaném z těch fotek, ale text), tak mi ji prosím taky pošlete:) Mail je v profilu.
Díky.
Ja mam knihu Mistrovstvi v C++ 2.aktualizovane vydani, ale v pdf by se me to velice hodilo, klidne i starsi vydani, pokud by bylo 3. bylo by to super, ale v to snad ani nedoufam. Takze pokud vam to neublizi muzete me to prosim mailnout na t.kratina@gmail.com. Diky
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Mistrovství v C++ 3. vydání a další skvělé knihy na prodej! — založil null_while
Potřeboval bych pomoc s threadingem v tomto programu — založil Webstrider
Potřeboval bych poradit — založil selkir
Potreboval bych sluzbicku — založil roman
Potřeboval bych 60mm primecooler — založil tanned88
Moderátoři diskuze